Ionuț Radu, monedă de schimb pentru un fotbalist dorit de Inter Milano? Portarul român n-a jucat niciun minut în acest sezon

3 săptămâni in urmă 35

Publicația italiană „Corriere dello Sport” scrie că portarul român Ionuț Radu ar putea fi oferit, alături de 25 de milioane de euro, pentru fundașul brazilian Gleison Bremer de la Torino.

O altă echipă interesată de fotbalistul român în vârstă de 24 de ani este Genoa, unde Andriy Shevchenko ar fi solicitat transferul unui portar, dar și Real Sociedad din Spania.

Ionuț Radu n-a fost folosit niciun minut în aceast sezon și ar putea fi cedat în luna ianuarie 2022 în perioada de mercato.

Ionuț Radu, monedă de schimb pentru un fotbalist dorit de Inter Milano? Portarul român n-a jucat niciun minut în acest sezon

Clubul italian de fotbal Inter Milano, la care evoluează şi portarul român Ionuţ Radu, a anunţat, marţi, că este vizat de o „anchetă preliminară” privind posibile fraude contabile legate de transferurile de jucători, în timp ce Juventus Torino se află deja în colimatorul justiţiei pentru suspiciuni similare.

Inter Could Offer Cash-Plus Player Exchange For €25M-Rated Torino Defender Bremer, Italian Media Report https://t.co/nI4TkzM5Sx #IMInter #Nerazzurri #FCIM

— SempreInter.com (@SempreIntercom) December 26, 2021

Inter, campioana en titre a Italiei, a precizat că „a furnizat documentaţia solicitată privind cedarea anumitor jucători în sezoanele 2017/2018 şi 2018/2019” la cererea Parchetului din Milano, care a dispus percheziţii la sediul clubului.

În cadrul acestei „anchete preliminare”, parchetul doreşte să „verifice regularitatea evidenţelor contabile privind veniturile” obţinute din aceste vânzări, a explicat Inter, asigurând că „bilanţurile clubului sunt întocmite în respectul principiilor contabile cele mai riguroase”.

Ionuţ Radu, 24 de ani, a fost împrumutat de Inter, din 2017 până în 2020, la mai multe cluburi italiene Avellino, Genoa, unde a avut evoluţii apreciate, şi Parma. În stagiunea 2020-2021, el a fost folosit foarte puţin de Inter, doar 134 minute în două meciuri, fiind în umbra veteranului Samir Handanovic. În acest sezon deloc.

The post Ionuț Radu, monedă de schimb pentru un fotbalist dorit de Inter Milano? Portarul român n-a jucat niciun minut în acest sezon appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă