Ionuț Radu a mai refuzat o ofertă! Un club din Ligue 1 s-a înțeles cu Inter, dar portarul român nu renunță la planul său

2 luni in urmă 23

Ionuț Radu speră în continuare în șansele lui la Inter, ca rezervă a lui Samir Handanovic, motiv pentru care a mai respins o ofertă de transfer. OGC Nice s-a lovit de refuzul portarului român pentru a doua oară, după ce în iarnă a fost foarte aproape să-l convingă să semneze.

Motivul goalkeeper-ului de 24 de ani este același, are mare încredere că va prinde mai multe minute sub comanda lui Simone Inzaghi, fiind a doua opțiune în acest moment. Interesant este că Inter, în tot acest timp, caută un alt portar care să fie rezerva lui Handanovic.

Andre Onana, de la Ajax, se află în negocieri avansate cu „i nerazzurri”. Camerunezul este suspendat pentru dopaj până în noiembrie, astfel că data la care ar putea ajunge la Milano este pusă sub semnul întrebării. Inclusiv Luigi Sepe este o variantă pentru Inter, portarul Parmei fiind nemulțumit de noul său statut, de rezervă a lui Buffon, în Serie B.

Ionuț Radu a refuzat o ofertă de la OGC Nice

Presa din Italia anunță că Ionuț Radu a refuzat-o din nou pe OGC Nice. Formația de pe Coasta de Azur a încheiat sezonul trecut de Ligue 1 pe locul 9.

„Inter este dispusă să-l cedeze, dar momentan Radu nu pleacă. După Real Sociedad, portarul român a respins și oferta celor de la Nisa.

Un al doilea refuz care o împiedică pe Inter să aducă un vice pentru Handanovic mai experimentat și capabil să îi ofere garanții lui Inzaghi”, anunță publicația Interlive.it.

Jurnaliștii italieni informează că în situația în care Ionuț Radu nu va fi convins să accepte un eventual transfer, formația din Milano, cel mai probabil, nu va mai achiziționa un alt portar, în lot fiind și Alex Cordaz, adus în această vară ca a treia soluție pentru buturile nerazzurre.

Prin urmare, Radu va trebui să se muțumească cu prezențe doar în Cupa Italiei, dacă prestațiile lui Samir Handanovic (37 de ani) vor fi la nivelul celor din sezonul trecut.

 

The post Ionuț Radu a mai refuzat o ofertă! Un club din Ligue 1 s-a înțeles cu Inter, dar portarul român nu renunță la planul său appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă