Ionuț Panțîru visează la titlu și anunță: „Avem o încredere foarte mare! Iubesc FCSB de mic”

3 săptămâni in urmă 21

Ionuț Panțîru a fost eroul celor de la FCSB în primul meci al roș-albaștrilor din play-off-ul Ligii 1! Introdus în locul lui Olimpiu Moruțan, fotbalistul lui Toni Petrea a decis meciul de la Giurgiu, cu FC Botoșani, prin golul din repriza secundă. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru FCSB.

La scorul de 1-1, Panțîru a profitat de eroarea mare a lui Pap după ce l-a forțat pe acesta să greșească și a adus trei puncte mari pentru FCSB, iar jucătorul roș-albaștrilor a explicat cum a reușit să înscrie al doilea gol al echipei sale.

Partida dintre FCSB și FC Botoșani a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Ionuț Panțîru, după FCSB – Botoșani 2-1: „Nu renunțăm niciodată!”

„Mister m-a chemat la schimbare și am intrat, eu iubesc FCSB de mic. Am făcut presing la Pap și din fericire mi-a ieșit. Important este că am adus cele trei puncte și atâta tot. Se întâmplă să jucăm și mai slab, FC Botoșani are o echipă bună, face presing avansat, pasează între linii.

Avem o încredere foarte mare în noi și nu renunțăm niciodată. Dăm totul și vrem să câștigăm toate meciurile. Sper ca la final să fim tot pe locul 1”, a spus Ionuț Panțîru, după victoria cu FC Botoșani, scor 2-1.

Primul gol al roș-albaștrilor a fost reușit de Octavian Popescu: internaționalul de tineret a marcat cu o execuție excelentă.

Echipele de start:

FCSB: Straton – V. Crețu, Haruț, I. Cristea, Radunovic – Oaidă, Ad. Șut, Fl. Tănase – Moruțan, A. Istrate, Oc. Popescu
Rezerve: Târnovanu – Panțîru, G. Simion, Vukusic, Nedelcu, Vînă, Perianu, A. Musi, C. Timiș
Antrenor: Toni Petrea

Botoșani: Ed. Pap – Braun, Șeroni, Chindriș, Țigănașu – E. Papa, J. Rodriguez, Ongenda – Ashkovski, A. Caia, H. Keyta
Rezerve: Hankic – Patache, Racoțivan, Fili, Tîrcoveanu, Plămadă, Ed. Florescu, S. Camara, Holzmann
Antrenor: Marius Croitoru

The post Ionuț Panțîru visează la titlu și anunță: „Avem o încredere foarte mare! Iubesc FCSB de mic” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă