Ionuț Negoiță, replică tăioasă pentru Mircea Rednic: „Cel mai strâmb caracter, vreau să văd cum va aduce bani pentru Dinamo”

1 lună in urmă 26

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 septembrie 2021, 16:20 / Actualizat duminica, 05 septembrie 2021 16:26

S-a reaprins flama războiului între Mircea Rednic și Ionuț Negoiță! „Puriul”, ultimul antrenor care a cucerit titlul alături de Dinamo, în 2007, nu a uitat nici după doi ani cum s-a încheiat ultimul mandat al său în Ștefan cel Mare și a lansat un atac furibund la adresa fostului patron.

S-a întâmplat cu ocazia decernării titlului de cetățean de onoare al orașului Hunedoara, sâmbătă. Rednic a avut o reacție dură la adresa lui Negoiță, cu care a colaborat în două mandate. „Văd un țăran parvenit care a venit ca un mare salvator, se mai așază și la masa credală să-și recupereze banii, că nu a luat destul în perioada în care a fost mare conducător. 

Din surse sigure vă spun că s-au vândut jucători pentru peste 10 milioane de euro, iar el nu a investit”, a „tunat” Rednic într-o reacție pentru TelekomSport.

Ionuț Negoiță îi răspunde dur lui Mircea Rednic: „Cel mai strâmb caracter”

Ionuț Negoiță a ținut să-i ofere o replică la fel de vehementă fostului antrenor al „câinilor”.

„În cazul în care cetățeanul de onoare și orășean veritabil al marelui oraș Huneadoara Rednic, zis «Strâmbul», nu are amnezie… I-aș aduce aminte că i-am făcut ofertă, public, de câteva ori să-i dau clubul Dinamo gratis, ca să facă și el profit, cum sugerează că am facut eu. Însă a refuzat! 

Aș vrea să văd acum, cum se implică să aducă bani la Dinamo să susțină clubul, nu cu împrumut. Rednic e cel mai strâmb caracter pe care l-am întâlnit în fotbal”, a declarat Negoiță pentru GSP.ro.

Toată lumea vine cu sfaturi, toți promit... Și Hunedoara, și Dinamo au nevoie de bani. Îi văd pe nea Mircea, pe Lupescu, cum vorbesc. Fără supărare, nu, tată, cum am împrumutat eu clubul, haideți să ne adunăm 5-6, poate 10 inși, să stabilim o sumă, de 200.000, 300.000... se poate!

- Mircea Rednic, ex-antrenor Dinamo

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gabi Torje nu știe dacă poate față în derby-ul cu FCSB: „Decât să fii în teren şi să încurci, mai bine stai pe margine”

Farul, victorie de prestigiu cu Galatasaray » Hagi și-a învins echipa unde a scris istorie + Moruțan, titular

Playtech: ȘOC! Fotbalist celebru, desființat de fosta soție: ‘Bea foarte mult, și-a văzut copiii de trei ori în 8 ani’


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă