Ionuț Negoiță îl face praf pe Mircea Rednic: „E cel mai strâmb caracter pe care l-am întâlnit!”

1 lună in urmă 28

Ionuț Negoiță l-a făcut praf pe Mircea Rednic! Fostul finanțator al lui Dinamo așteaptă ca tehnicianul să investească în gruparea din „Ștefan cel Mare”.

Criticat de Rednic, Negoiță n-a rămas dator și l-a catracterizat pe fostul mare jucător al lui Dinamo drept „cel mai strâmb caracter întâlnit în fotbal”, amintind de porecla antrenorului.

Mircea Rednic este liber de contract după experiența nefericită de la Viitorul Constanța, care poartă acum numele de Farul Constanța. Campion cu Dinamo, Rednic nu a avut rezultatele scontate, iar Gheorghe Hagi l-a demis în luna aprilie a sezonului trecut din Liga 1. „Un ţăran parvenit. Se mai aşază şi la masa credală să îşi mai recupereze bani pentru că nu a luat destul când a fost mare conducător. Din surse sigure s-au vândut jucători de peste 10 milioane de euro şi el nu a investit”, a tunat Rednic la adresa lui Negoiță.

Ionuț Negoiță, atac dur la Mircea Rednic: „Cel mai strâmb caracter!”

Mircea Rednic îl consideră pe Ionuț Negoiță drept un impostor, care a încercat să pozeze în rolul de salvator, iar omul de afaceri a ținut să-i răspundă antrenorului, folosindu-se și de ironii.

„În cazul în care cetățeanul de onoare și orășean veritabil al marelui oraș Hunedoara Rednic, zis «Strâmbul», nu are amnezie… i-aș aduce aminte că i-am făcut ofertă, public, de câteva ori să-i dau clubul Dinamo gratis, ca să facă și el profit, cum sugerează că am făcut eu. Însă a refuzat!

Aș vrea să văd acum, cum se implică să aducă bani la Dinamo să susțină clubul, nu cu împrumut. Rednic e cel mai strâmb caracter pe care l-am întâlnit în fotbal”, a spus Ionuț Negoiță, conform GSP.

The post Ionuț Negoiță îl face praf pe Mircea Rednic: „E cel mai strâmb caracter pe care l-am întâlnit!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă