Ionuț Negoiță este gata să se înscrie în DDB! „Eu susțin încă Dinamo, substanțial”. De ce i-a vândut clubul lui Pablo Cortacero

2 luni in urmă 2

Ionuț Negoiță este gata să lase deoparte scandalurile cu fanii lui Dinamo și vrea să înscrie în DDB. Pune însă o condiție. Omul de afaceri a acordat un interviu în care a dezvăluit de ce i-a vândut clubul spaniolului Pablo Cortacero, dar a spus și că susține clubul chiar dacă au trecut mai bine de șase luni de la tranzacția de anul trecut.

Afacerea din luna august este încă o mare enigmă. Ionuț Negoiță i-a vândut clubul lui Pablo Cortacero, un om de afaceri din Spania care s-a angajat să plătească toate datoriile clubului de aproape 4 milioane de euro.

Ce a primit Negoiță în urma acestei afaceri? Noul patron i-a promis că-i va achita 800.000 de euro, o sumă pe care firmele lui o avea de recuperat de la clubul din Ștefan cel Mare. În plus, s-a angajat că o să-i dea și un euro, în urma acestei afaceri. Fanii din DDB nu sunt însă convinși că a fost vorba de o „afacere curată” și au cerut o anchetă.

„Îmi doream ca fanii să intre la conducerea clubului, erau cei mai bine intenționați, dar nu puteam aștepta la nesfârșit până se hotărăsc.

Nu mai puteam merge pe promisiuni, discuțiile cu alte persoane ce spuneau, ei spuneau!, că vor Dinamo, îmi consumau multă energie. N-am mai așteptat! De aceea s-a ajuns la varianta Cortacero”, a declarat Ionuț Negoiță pentru gsp.

„Eu susțin încă Dinamo, substanțial”

Fostul patron al clubului Dinamo este gata să uite scandalurile cu fanii echipei, care l-au vizitat e multe ori la hotelul RIN. Spune că nu are o problemă să se înscrie în programul DDB și i-a lăudat pe cei de acolo pentru eforturile uriașe pe care le fac, pentru a plăti din datoriile clubului.

„Eu susțin încă Dinamo, substanțial! Da, de ce vă miră? Îi las cu sediul la RIN Grand Hotel, cu magazinul, cu cantonamentul, susțin destul de multe chestii.

Când se vor rezolva toate astea și voi încasa ceva din restanțe, atunci mă înscriu în DDB, OK? Oricum, e de apreciat ceea ce fac suporterii, sunt pași spre normalitate.

Hai să lămurim ceva: am avut mereu deschidere către DDB. E ușor să găsești o țintă în mișcare, unde să arunci cu săgeți!”, a declarat Ionuț Negoiță.

Echipa Dinamo susținută de fostul patron înaintea duelul cu FCSB

Fostul patron al formației din „Ștefan cel Mare” așteaptă cu mare nerăbdare „El Clasico de România” și este convins că Dinamo poate învinge FCSB.

„Dinamo – FCSB? Eu zic că 2-0. Evident, mă voi uita la meci, mai relaxat decât atunci când eram la conducerea clubului, plăcerea e mai mare acum. Stresul și presiunea nu-mi ofereau momente să mă bucur de fotbal pe-atunci. Acum, sunt liniștit și pot să văd calm o partidă de fotbal.

Eu cred că Dinamo poate ajunge în play-off. E părerea mea, obiectivul e realizabil. Cel mai important e să se găsească soluții, să se ajungă la o formulă stabilă, de conducere și de finanțare, lucruri mai importante decât calificarea în play-off”, a mai afirmat omul de afaceri.

The post Ionuț Negoiță este gata să se înscrie în DDB! „Eu susțin încă Dinamo, substanțial”. De ce i-a vândut clubul lui Pablo Cortacero appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă