Ionuț Negoiță, dezvăluiri despre legătura cu spaniolii care au preluat Dinamo. „Nu mai cred în ei!” Ce zice despre implicarea sa la club

3 săptămâni in urmă 23

Ionuț Negoiță, fostul patron al celor de la Dinamo București, a făcut dezvăluiri în legătură cu relația sa cu spaniolii care au preluat clubul.

Afaceristul de la RIN susține că nu a mai fost căutat de spaniolii care sunt reprezentați de către Pablo Cortacero, dar că nu crede că aceștia se vor mai implica la gruparea din „Groapă”.

Mai mult, Ionuț Negoiță a vorbit și despre implicarea sa la Dinamo și le-a transmis fanilor din „Ștefan cel Mare” că a ieșit definitiv din poveste și nu mai are nicio treabă cu clubul „câinilor”.

Ionuț Negoiță, dezvăluiri despre legătura cu spaniolii care au preluat Dinamo

„Nu mai știu absolut nimic de ei. E clar că sunt niște datorii ale clubului Dinamo către niște societăți la care am niște legături. Important este ca supraviețuiască echipa Dinamo, să funcționeze, restul… nu știu, vedem. Odată ce nu au mai făcut nimic de foarte multă vreme, atunci probabilitatea să facă e foarte mică.  În spanioli nu mai cred, sper ca fanii să salveze clubul. Nu m-au mai căutat nici spaniolii, dar nici reprezentanții suporterilor.

Sunt ieșit din poveste. Vă rog să înțelegeți, nu mai am nicio treabă cu Dinamo. Nu i-am mai deranjat pentru că au destule probleme, chiar dacă mai am lucruri acolo. Măcar să rezolve ei celelalte probleme…”, a spus Ionuț Negoiță pentru DigiSport Matinal.

Situația de la Dinamo București s-a înrăutățit după plecarea lui Ionuț Negoiță. Gruparea din„ Ștefan cel Mare” a fost preluată de către Pablo Cortacero, iar „câinii” s-au ales cu datorii foarte mari și probleme în Liga 1. În prezent, Dinamo ocupă penultimul loc în play-out-ul Ligii 1, cu 15 puncte, dar poate pica pe ultima poziție dacă Poli Iași câștigă în etapa a 3-a.

  • 2 eșecuri și o remiză are Dinamo în trei etape jucate în play-out-ul Ligii 1

The post Ionuț Negoiță, dezvăluiri despre legătura cu spaniolii care au preluat Dinamo. „Nu mai cred în ei!” Ce zice despre implicarea sa la club appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă