Ionuț Moșteanu, după ce ședința pe tema moțiunii de cenzură a fost suspendată: „Cîțu este ținut pe perfuzii la Palatul Victoria din punct de vedere politic”

1 lună in urmă 24

Ionuț Moșteanu, liderul deputaților USR PLUS, a reclamat, marți, un ”abuz al majorității”, după ce ședința Birourilor Permanente Reunite în care trebuia să fie stabilit calendarul moțiunii a fost boicotată din nou. Acesta spune că singura soluție pentru ieșirea din criza politică este ca premierul Florin Cîțu să facă un pas în spate.

„Azi este ultima zi când conform regulamentului ar fi trebuit citită în plen moțiunea de cenzură depusă vineri.Asta e un lucru mai grav de cum am văzut în anii 2018-2019, faptul că Marcel Ciolacu și Florin Cîțu și-au dat mâna să calce în picioare Constituția României este inadmisibil și fără precedent”, a declarat Ionuț Moșteanu, marți, în Parlament, într-o declarație de presă, transmisă de Digi24.

Reacția lui Ionuț Moșteanu vine după ce ședinţa de marți în care Parlamentul ar fi trebuit să ia act de moţiunea USR PLUS-AUR şi să decidă calendarul dezbaterii acesteia, a fost suspendată pentru a patra oară din lipsă de cvorum.

„În momentul acesta moțiunea nu poate fi citită, nu poate ajunge la vot în plen și asta este pentru că Florin Cîțu se agață cu dinții și ghearele de scaunul de la Palatul Victoria. Este ținut acolo în viață pe perfuzii, din punct de vedere politic pentru că zilele dânsului sunt numărate. În 45 de zile cel târziu va trebui să vină în fața Parlamentului și atunci se va consfinți foarte clar blatul dintre Florin Cîțu și Marcel Ciolacu”, a mai transmis Ionuț Moșteanu.

Acesta a spus că singura soluție viabilă pentru depășirea crizei politice este ca premierul Florin Cîțu să facă un pas în spate.

 „Varianta bună pentru România în momentul acesta este ca în urma discuțiilor de azi de la Cotroceni Florin Cîțu să facă un pas în spate, până vineri putem avea un nou guvern de coaliție”, a mai adăugat Moșteanu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă