Ionuț Moșteanu denunță un „fake news” în timpul Congresului PNL: „Varianta Cîțu premier înseamnă guvern minoritar”

3 săptămâni in urmă 16

Ionuț Moșteanu, liderul de grup al deputaților USR-PLUS, contrazice discursurile echipei lui Florin Cîțu care anunță refacerea coaliției guvernamentale la finalul alegerilor interne din PNL. Într-un mesaj postat pe Facebook în timpul Congresului, el subliniază că este exclusă revenirea USR-PLUS într-un guvern în care Florin Cîțu e premier.

„M-am uitat la discursurile PNL și una din echipe tot rostogolește un fake news – că știu ei că USRPLUS se întoarce la guvernare cu Cîțu premier. Am un singur mesaj pentru ei – EXCLUS”, a scris Ionuț Moșteanu pe Facebook.

Deputatul subliniază că „pentru PNL varianta Cîțu premier înseamnă guvern minoritar dependent de PSD”.

Florin Cîțu a spus, în discursul susținut în fața delegaților care vor vota viitorul președinte PNL, că după alegerile interne din ambele partide va fi refăcută coaliția.

„Eu cred că după ce se va termina și Congresul de la USR-PLUS vom vedea lucrurile altfel. De mâine eu voi începe reconstrucția împreună cu acești oameni. Singura soluție este să refacem alianța cu USR-PLUS. Eu vă spun că și la ei sunt oameni care doresc să-și ducă mai departe proiectele pe care le-au început”, a declarat Florin Cîțu.

În schimb, Ludovic Orban s-a prezentat în fața Congresului drept singurul care poate reface coaliția cu USR-PLUS.

„Avem două variante: de a rămâne principalul partid de guvernământ prin refacerea Coaliției. După Congres cum ne vom prezenta în fața partenerilor dacă a fost ales cel care a provocat criza și nu cel care are soluția”, a declarat Ludovic Orban.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă