Ionuț Lupescu susține ideea Ligii 1 cu 18 echipe: "România e țara perfectă pentru asta!"

3 săptămâni in urmă 17

  • Liga Națională de Baschet: Voluntari - CSU Sibiu, luni, 19:30, Digi Sport 2

  • Liga Națională de Baschet: Dinamo - U BT Cluj, luni, 17:30, Digi Sport 2

Mirel Rădoi a spus că are anumite informații cum că se pregătește o extindere a Ligii 1, asta în cazul în care Dinamo se va afla pe o poziție retrogradabilă la finalul stagiunii.

Lupescu nu ar zice nu unui campionat cu 18 echipe

Ionuț Lupescu nu pare deranjat de ideea lansată de Mirel Rădoi, cum că din sezonul viitor, Liga 1 ar putea avea 18 echipe.

Acesta spune totuși că trebuie crescut într-un fel sau altul nivelul valoric, altfel totul ar fi în zadar.

"Mie îmi place un campionat de 18 echipe, am mai spus de mulți ani că România e o țară perfectă pentru 18 echipe, important e să ai 18 echipe care chiar pot să facă performanță, aici e marele semn de întrebare", a spus Ionuț Lupescu.

"Trebuie niște oameni competenți"

Incertitudinea care a planat asupra clubului este principalul motiv pentru situația din clasament, crede Ionuț Lupescu. Totuși, acesta mai spune că lucrurile nu au fost în regulă timp de mult timp, iar la un moment dat era clar că se va ajunge aici.

"Dacă stai să te gândești la cate greșeli s-au făcut în ultimii ani, e normal să ajungi acolo odată și odată și chiar să riști să retrogradezi. Sigur că nu e o decizie pe placul oamenilor, din păcate rezultatele nu l-au ajutat pe Mircea.

Dar știu că au fost multe lucruri interne acolo, diferite găști, nimeni n-a știut să gestioneze perioada aceasta, să îi unească, toată lumea a dezbinat de când a început campionatul și iată că sunt unde sunt. Trebuie niște oameni competenți.

Dinamo a avut în ultimii 20 de ani acești businessmeni veniți din afară și din păcate au gestionat foarte prost clubul. Ar trebui să dăm credit și foștilor jucători. Ei cel puțin stiu ce înseamnă fotbalul, iar pe parte administrativă cu siguranță se pot găsi alte persoane care să țină clubul în viață", a spus Ionuț Lupescu.

Etichete: liga 1 , dinamo , ionut lupescu , 18 echipe

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă