Ionuț Lupescu, incendiar: „Șefii lui Dinamo, niște escroci! Totul pute! Numai cămătari a avut clubul ăsta”

1 lună in urmă 19

Ionuț Lupescu a început fotbalul la Dinamo și a jucat pentru „câini" în mai multe perioade: 1986-1990, 1998-2000, 2000-2001 și 2001-2002. „Kaiserul" a câștigat cu Dinamo trei tiluri de campion și tot atâtea Cupe ale României.

„N-am niciun pic de încredere în acești oameni, n-am avut nici la început. În afară de aspectul fizic, nu mi-a plăcut faptul că nu au fost transparenți, nu au arătat de unde au bani. Totul pute acolo! E o singură soluție, să se dea clubul suporterilor și Ministerului de Interne, pentru că oricum spațiul sportiv aparține de MAI, acolo unde se va construi și noul stadion. Sună puțin comunist, dar așa văd eu. 

Dinamo nu a avut niciodată investitori, doar cămătari. Nimeni nu a băgat bani și i-a lăsat acolo. Ce se întâmplă la Dinamo acum arată ca o familie de escroci”, a declarat Lupescu, director tehnic al naționalei Arabiei Saudite, în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

DDB, anunț mare la Dinamo: „Am achitat un salariu!”

Fanii-acționari ai lui Dinamo au susținut ieri că au plătit un salariu jucătorilor despre care știu sigur că vor să continue în „Groapă”.

DDB a achitat un salariu jucătorilor de la prima echipă, a căror situație contractuală cu Dinamo este un pic mai limpede, cum sunt Andrei Bani, Valentin Borcea, Robert Moldoveanu, Ricardo Grigore și alți câini de-ai noștri. Totodată, DDB a achitat un salariu și la echipa a II-a. DDB continuă discuțiile cu toți jucătorii și membrii staff-ului. Sperăm ca împreună să găsim cele mai bune soluții în vederea depășirii situației atât de delicate în acest moment la Dinamo. Pe măsură ce aceste discuții se vor concretiza, vom reveni cu detali
Comunicat DDB

20,06 la sutădin acțiunile lui Dinamo sunt deținute de suporteri

Match Preview Hermannstadt - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ante Puljic, anunț despre plecarea de la Dinamo: „M-am gândit mult la asta” + promisiunea făcută fanilorDouă transferuri înainte de Hermannstadt - Dinamo: „Vor fi la dispoziția antrenorului”

Opulența supremă la un priveghi din Ciorogârla. Ce-au putut să făcă interlopii și ce-au pățit după

Libertatea

Playtech: ȘOC! Cine e tânăra filmată pe ascuns care a ajuns vedetă pe site-urile pentru adulți din România
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă