Ionuț Lupescu îi lansează o provocare lui Răzvan Lucescu: „Aici e tot șpilul”

1 lună in urmă 31

„M-am văzut cu Răzvan Lucescu. Când se poate, ne întâlnim, am discutat de vreo 2-3 ori. Este văzut foarte bine în Arabia Saudită. A câștigat tot ce se putea cu Al-Hilal. După care, a avut problema cu excluderea din Liga Campionilor. 

Eu cred că orice antrenor român poate antrena în Vest. Problema e cât va rezista. Aici e tot șpilul. Dacă reușești să ai rezultate, îți crește cota și implicit crește cota antrenorilor români. Răzvan a plecat pe un contract mare în Arabia Saudită, câștigă mai mult decât mulți antrenori din vestul Europei. Va trebui să găsească o soluție să antreneze și în Occident. Eu am fost criticat când l-am adus la națională, dar iată că nu m-am înșelat în privința lui”, a declarat Lupescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Răzvan Lucescu a devenit rapid un nume de referință pentru Al Hilal. A câștigat Cupa Regelui, Liga Campionilor Asiei și campionatul cu saudiții, iar acum e văzut ca un garant al succesului în Asia. Alături de Cosmin Olăroiu, a fost desemnat „Antrenorul Anului 2020” în ancheta Gazetei Sporturilor.

7 cluburiare Răzvan Lucescu la activ ca „principal”, Rapid, FC Brașov, El-Jaish, Petrolul, Skoda Xanthi, PAOK și Al-Hilal, plus naționala României

Cu ce se ocupă Ionuț Lupescu:

Sunt într-o vacanță în Elveția, cu familia, mă pregătesc să fac un grătar. Eu sunt bine, am trecut ok prin această pandemie. Am început o nouă provocare în Arabia Saudită, sunt fericit că am făcut acest pas, e un proiect foarte frumos. Este un obiectiv al Regatului Saudit pe următorii 10 ani. La fotbal, vor să crească un nou tip de fotbaliști, vor să investească în academii, în competiții pentru juniori. Împreună cu Ministerul Sporturilor, încercăm să dezvoltăm aceste aspecte

Citește mai multe știri de actualitate:

Ionuț Lupescu, incendiar: „Șefii lui Dinamo, niște escroci! Totul pute! Numai cămătari a avut clubul ăsta”Șoc în Liga 1: FCSB, minimum 10 zile în carantină?! » Guvernul, DSP-urile și Ministerul Sănătății confirmă pentru Gazetă: „Nu există nicio derogare!”

Opulența supremă la un priveghi din Ciorogârla. Ce-au putut să făcă interlopii și ce-au pățit după

Libertatea

Playtech: Ion Țiriac l-a umilit pe CTP în direct, la TV. Toată România a auzit aceste cuvinte
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă