Ionuț Lupescu îi critică pe oficialii lui Dinamo. „Nimeni nu a știut să gestioneze perioada asta!”

3 săptămâni in urmă 21

Ionuț Lupescu a analizat situația din „Ștefan cel Mare” și nu a ezitat să îi critice pe oficialii lui Dinamo.

Dinamo a încheiat anul pe poziția a 15-a în Liga 1, cu un singur punct peste Academica Clinceni, iar Ionuț Lupescu a explicat de ce au ajuns „câinii” în această situație.

Fostul mare internațional român crede că oficialii lui Dinamo au greșit că nu au încercat să unească echipa, ci au dezbinat-o.

Ionuț Lupescu îi critică pe oficialii lui Dinamo

Totodată, Ionuț Lupescu a explicat ce trebuie să facă Dinamo pentru a se salva de la retrogradare în sezonul 2021 – 2022.

„Dacă stai şi te gândeşti în utlimii ani la câte greșeli s-au făcut, e normal că o dată şi o dată să ajungi acolo şi să chiar să fie riscul să retrogradezi.

Strict profesional rezultatele nu l-au ajutat pe Mircea Rednic, dar au fost mult mai multe lucruri interne acolo. Diferite găşti, nimeni nu a ştiut să gestioneze perioada aceasta, să nu unească, toată lumea a dezbinat şi iată că sunt acolo unde sunt.

(n.r. să urmeze modelul Rapidului?) Nu trebuie neapărat. Trebuie nişte oameni competenţi care chiar ştiu ce trebuie făcut, care ar trebui să vină din fotbal că Dinamo a avut destui oameni in aceşti 20 de ani aşa zis bussines man veniţi din afară din păcate au gesitonat foarte prost totul la Dinamo. Ar trebui să dam credit şi foştilor jucător, ei cel puţin ştiu ce inseamnă fotbalul”, a declarat Ionuţ Lupescu.

Ionuț Lupescu vrea 18 echipe în Liga 1

Ionuț Lupescu a vorbit și despre varianta lansată de Mirel Rădoi, cel care a dezvăluit că LPF și FRF au de gând să schimbe sistemul pentru ca în prima ligă să  joace 18 echipe, față de 16 ca până acum.

The post Ionuț Lupescu îi critică pe oficialii lui Dinamo. „Nimeni nu a știut să gestioneze perioada asta!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă