Ionuț Lupescu, discurs incisiv după România - Germania: „Asta mă frapează! Te uiți și nu-ți vine să crezi”

2 luni in urmă 9

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2021, 19:44 / Actualizat luni, 29 martie 2021 20:00

Ionuț Lupescu (52 de ani), fostul mare atacant al echipei naționale, a avut un discurs vehement la adresa echipei naționale, la 24 de ore după înfrângerea cu Germania, din preliminariile pentru CM 2022. 

Într-o intervenție cu cărțile pe față, „Kaiserul” spune că a rămas profund dezamăgit din cauza diferenței pe care a văzut-o între jucătorii României și cei ai Germaniei. Acesta a evocat perioada în care Craiova, Steaua sau Dinamo duceau bătălii europene cu marile cluburi ale Europei, concluzionând că fotbalul românesc a ajuns într-o situație mai mult decât îngrijorătoare. 

Ionuț Lupescu: „Nu am văzut niciodată o diferență atât de mare”

„Ce mă frapează pe mine e atunci când văd că tot ne plângem că forurile internaționale creează alte competiții, cum ar fi Conference League. Ne speriem când vedem că doar unele ligi vor avea acces la unele competiții. Dar, când vezi diferența de ieri de gândire și de valoare dintre cele două echipe, stau și mă gândesc cât de departe au ajuns ei și unde am rămas noi. Te uiți și nu-ți vine să crezi că există o diferență atât de mare. 

Eram copil, vedeam Craiova lui Balaci, apoi Dinamo și Steaua. Nu am văzut niciodată o diferență mare între unii și alții. Nu era această diferență cum a fost cea din meciul România - Germania. Nu-mi aduc aminte să fi văzut diferențe de joc atât de mari. Asta mă frapează”, a spus Lupescu, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Dezbaterea zilei, 29 martie 2021 » Ne putem califica la Campionatul Mondial cu stilul lui Rădoi?

DEZBATEREA ZILEI

Dezbaterea zilei, 29 martie 2021 » Ne putem califica la Campionatul Mondial cu stilul lui Rădoi?

Putem spune că am jucat ofensiv contra lor? Germania ne-a arătat cum e să joci ofensiv, dar noi n-am făcut asta.

În ultimii 10 ani, am lăsat baltă tot ce înseamnă copii și juniori. Probabil că nu avem antrenori de specialitate, iar educația lor lasă de dorit. E un lanț! Atunci când n-ai fundația bună, e greu să ajungi departe - Ionuț Lupescu, fost internațional

FOTO Imagini spectaculoase din meciul România - Germania 0-1

VIDEO Dumitru Dragomir, mesaj pentru Mirel Rădoi: „Păstrează-l pe Ovidiu Popescu, scapă de Camora”

Citește și alte știri despre naționala României:

Povestea impresionantă a lui Florin Niță, portarul român lăudat de Manuel Neuer: „Ambalam cozonaci ca să am ce mânca”

EXCLUSIV VIDEO „Cum ți se pare actuala generație de la națională?” Răspunsul sincer al unui fost internațional: „Nu fiți triști!”

Playtech: Saveta Bogdan a rupt tăcerea! Motivul INCREDIBIL pentru care NU a venit la înmormântarea Cornliei Catanga


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă