Ionuț Chirilă știe cum să o facă pe Academica Clinceni să câștige puncte: „Normal că sunt optimist! Sunt unul dintre puținii antrenori care a făcut asta” | VIDEO

1 lună in urmă 28

Ionuț Chirilă, antrenorul echipei Academica Clinceni, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan Mediaș și a vorbit despre evoluția elevilor săi.

Meciul dintre Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni se va disputa duminică, 31 octombrie, de la ora 15:00, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș, în cadrul etapei cu numărul 14 din Liga 1.

Ionuț Chirilă știe cum să o facă pe Academica Clinceni să câștige puncte

„Eu cred că stăm bine fizic. În repriza a doua cu Steaua (n.r. FCSB), s-a văzut, am alergat excelent. Cred că eliminând greșelile care sperăm să nu se mai întâmple și să avem siguranță în poartă din momentul ăsta, vom putea face și puncte. Normal că sunt optimist, echipa crește în joc! Ca mentalitate, echipa e foarte bine. Cu Botoșani nu am cedat și am întors rezultatul. Ar trebui să ne facem viața mai ușoară, să nu mai plecăm de la scoruri negative și să conducem noi într-un joc și asta doar cu concentrare și cu eliminarea greșelilor individuale.

Eu am încredere mare în jucători. Poate sunt unul dintre puținii antrenori care în momentul în care a luat o echipă cu două puncte în etapa a noua a spus că nu are nevoie de niciun jucător. Poate că alții ar fi adus imediat 6-7 jucători. Eu dau credit jucătorilor pe care i-am găsit aici

Va fi un meci echilibrat la Mediaș, între două echipe care sunt în zona aceea. (n.r. despre faptul că Ilie Poenaru cunoaște echipa Academica Clinceni) E un avantaj din punctul ăsta de vedere, dar nu cred că pleacă cu prima șansă. E un meci de care pe care. Cred că va fi un meci spectaculos, un meci frumos. Cred că ne avantajează că avem un teren bun acolo, cred că este unul dintre cele mai bune din țară”, a spus Ionuț Chirilă, în cadrul conferinței de presă.

The post Ionuț Chirilă știe cum să o facă pe Academica Clinceni să câștige puncte: „Normal că sunt optimist! Sunt unul dintre puținii antrenori care a făcut asta” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă