Ionuț Chirilă, „primă” pentru jucătorii de la Clinceni, după eșecul cu FCSB: „Ați jucat ca AC Milan! I-ați omorât!”

4 săptămâni in urmă 23

Ionuț Chirilă a ieșit din nou în evidență! Revenit în fotbalul românesc după o perioadă lungă de timp, tehnicianul consideră că FCSB „a fost omorâtă” de Clinceni, care a pierdut însă cu scorul de 2-3.

Deși Academica este pe ultimul loc, Chirilă pariază pe jucătorii lui și a comparat-o pe Clinceni cu AC Milan.

Totuși, Ionuț Chirilă a bifat două eșecuri pe banca tehnică a lui Academica Clinceni după ce a preluat echipa din Ilfov. Trupa sa a fost eliminată din Cupa României, după 1-2 cu FC Buzău, iar apoi a pierdut cu FCSB, scor 2-3. „Nu va fi simplu pentru Chirilă, are nevoie de ceva timp. Cu un singur amendament: să nu vorbească de antrenorul din trecut pentru că Poenaru a făcut lucruri foarte bune acolo. A promovat echipa, a menținut-o în Liga 1, pe urmă a ajuns în play-off. A fost un proiect frumos cu el. Așa e normal, să nu vorbească de ce a fost înainte, ci să se concentreze pe ce are de făcut”, i-a transmis Ilie Dumitrescu lui Chirilă.

„Prima” lui Ionuț Chirilă pentru jucătorii de la Clinceni: „Ați jucat ca AC Milan!”

Entuziasmat de felul în care a arătat echipa sa pe Arena Națională, Ionuț Chirilă a decis ca fotbaliștii să primească o zi liberă în plus.

„Ați jucat ca AC Milan! I-ați ‘omorât’ pe FCSB, echipă care se bate an de an la titlu. În șase luni vom fi o echipă foarte greu de bătut de oricine. Arătăm deja bine după doar cinci antrenamente”, le-a transmis Chirilă jucătorilor, conform Digi Sport.

„Am și o primă pentru voi, după prestația de azi. Vă dau o zi liberă în plus. Ne vedem marți, la antrenament”, a fost mesajul tehnicianului pentru jucători.

În etapa a 11-a din Liga 1, Clinceni va da peste FC Botoșani.

The post Ionuț Chirilă, „primă” pentru jucătorii de la Clinceni, după eșecul cu FCSB: „Ați jucat ca AC Milan! I-ați omorât!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă