Ionuț Chirilă, intervenție aproape de miezul nopții: „Am crezut că e mai inteligent. Rapoartele lui pot avea un singur deznodământ”

3 săptămâni in urmă 25

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021, 23:50 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 23:52

Ionuț Chirilă (55 de ani), antrenorul celor de la Academica Clinceni, a oferit o nouă replică în disputa cu Ilie Poenaru (44 de ani), fostul tehnician al grupării ilfovene. 

Ionuț Chirilă a vrut să aibă ultimul cuvând în disputa cu Ilie Poenaru și a intervenit, aproape de miezul nopții, pentru a lămuri situația.

Ionuț Chirilă, replică în disputa cu Ilie Poenaru: „Am crezut că e mai inteligent”

„Am crezut că e un băiat mai inteligent, dar m-am înșelat. Eu, atacând pregătirea fizică, nu am avut nicio legătură cu antrenorul principal, ci cu colaboratorii săi. Milanul meu, așa cum m-a ironizat el, a avut ritm, posesie, ocazii. Chiar el a zis asta. Aici îi dau mare dreptate. Cu FCSB, echipa a avut ce n-a avut în primele nouă meciuri, când a făcut doar două puncte.

A mai spus că nu am contat în repriza a doua. Păi nu am contat din cauza lucrurilor spuse deja. Toate meciurile au fost pierdute în repriza a doua. Nu el s-a ocupat de pregătirea fizică a echipei.

În privința rapoartelor pe care vrea să mi le dea el, pot avea un singur deznodământ: două puncte în nouă meciuri. Eu nu l-am atacat pe el! L-am lăudat anul trecut. L-am pus între primii trei antrenori ai țării. Dacă aveam ceva cu el, vorbeam cu argumente. Eu zic că echipa lui ar fi avut 12 puncte în cele 9 etape, dacă era pregătită fizic cum trebuie.

Am să mai spun ceva. A mai făcut un lucru greșit. El spune că jucătorii se antrenează până la ultimii 30 de metri de poartă. Nu e adevărat! De acolo trebuie să le dai opțiuni, să oferi cel puțin două soluții pentru a continua”, a spus Ionuț Chirilă, la „Digi Sport Special”.

VIDEO Ionuț Chirilă, propunere tare pentru Gigi Becali: „Îi garantez ca iau titlul cu 500.000 de euro!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

UPDATE Primul conflict Iordănescu - Becali! Cum a refuzat antrenorul FCSB să asculte ordinul patronului » Reacția lui MM

Dan Petrescu, după UTA - CFR Cluj 0-1: „Incredibil! Nimeni nu va mai câștiga aici!” + s-a plâns din nou de un lucru

Playtech: Laurențiu Reghecampf a IERTAT! ”Am avut o discuție, mi-am dat seama că au înțeles”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă