Ionuț Chirilă, impresionat de o singură echipă din Liga 1: „Anul ăsta este mai aproape de titlu decât oricând!” | VIDEO

1 lună in urmă 32

Ionuț Chirilă, antrenorul echipei Academica Clinceni, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan Mediaș și a dezvăluit ce echipă din Liga 1 l-a impresionat în acest sezon.

Meciul dintre Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni se va disputa duminică, 31 octombrie, de la ora 15:00, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș, în cadrul etapei cu numărul 14 din Liga 1.

Ilfovenii au întâlnit Universitatea Craiova în cadrul etapei cu numărul 12 și au pierdut drastic, cu scorul de 0-5. Ionuț Chirilă consideră acea partidă ca fiind una de antrenament.

Ionuț Chirilă, impresionat de o singură echipă din Liga 1: Universitatea Craiova

Ionuț Chirilă s-a declarat impresionat de Universitatea Craiova din mai multe puncte de vedere.

(n.r. Ce echipă v-a impresionat?) Craiova. E foarte puternică. Bine, și eu le-am spus jucătorilor mei și nu îmi pare rău de asta: Poate v-am supraevaluat puțin în momentul ăsta și v-am lăsat să atacăm la Craiova, adică v-am spus că vom ataca la Craiova. E greu să o ataci pe Craiova, la ce jucători de contraatac are. Dar și acolo avem o gafă de portar! La primul șut la poartă al lui Nistor, luăm gol. Un șut previzibil, nu foarte tare, care îi pleacă copilului pe sub mâna. Dacă nu intra golul ăla, ne mai așezam la joc, mai treceau 5-10 minute… Nu spun că poate n-am fi pierdut, dar era alta situația.

Am atacat la Craiova, pentru a pregăti meciurile pe care le avem acum și a fost un antrenament bun din punct de vedere al fazei ofensive, pentru că ne-a întins un adversar care este foarte aproape de titlul de campioană. Șase jucători în echipele naționale, pot să alinieze trei formații când vor, e un club structurat și organizat la nivel occidental, au tot. Și acea determinare și agresivitate oltenească, acolo unde lumea se naște, trăiește și moarte pentru fotbal. M-a impresionat, da, Craiova, ca organizare de club, ca echipă pe teren, ca viteză de joc, dacă vreți să intrăm și în partea tehnică, și cred că anul ăsta este mai aproape de titlu decât oricând. Sunt foarte puternici și foarte echilibrați”, a spus Ionuț Chirilă, la conferința de presă.

The post Ionuț Chirilă, impresionat de o singură echipă din Liga 1: „Anul ăsta este mai aproape de titlu decât oricând!” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă