Ionuț Chirilă, dur cu situația de la Dinamo: „S-a ajuns aici din cauza lipsei de cultură. Era Negoiţă a tras în jos”

3 săptămâni in urmă 17

Ionuț Chirilă, fost antrenor în Liga 1, a vorbit despre situația echipei din Șoseaua “Ștefan cel Mare” și a dezvăluit că Ionuț Negoiță a făcut multe erori la Dinamo.

Antrenorul de 54 de ani a afirmat că managementul clubului este defectuos din 2012 și că s-au pierdut generații extraordinare de fotbaliști în Șoseaua Ștefan cel Mare.

Ionuț Chirilă crede că Dinamo va deveni un fel de Rapid și va intra în faliment.

Ionuț Chirilă, dur cu situația de la Dinamo: „S-a ajuns aici din cauza lipsei de cultură. Era Negoiţă a tras în jos”

„E o situaţie pe care o spun public de 8 ani de zile. Dinamo face nişte greşeli de management care au dus-o în cea mai precară fază din istorie.

Acest club extrem de iubit este aproape de un faliment financiar. Nu are altă soluţie decât să ia modelul Rapidului. La Dinamo nu se fac numiri pe criterii de competenţă. Acolo s-au făcut bani nu din ce s-a vândut, ci din ce s-a construit.

A construi este o artă, o ştiinţă, managementul financiar este în strânsă legătură cu fotbalul. Cei de acolo nu au ştiut să pună acolo oameni care să ştie să costruiască.

I-am spus lui Ionuţ Negoiţă de multe ori despre asta, dar s-a ajuns într-un moment grav, suporterii bagă bani ca să acopere nişte găuri ale trecutului. E nevoie de bani pentru licenţă, salarii, acum pentru baza de la Săftica.

S-a ajuns aici din cauza lipsei de cultură. Era Negoiţă a tras în jos.

Pe vremea celorlalţi acţionari s-au făcut nişte performanţe, dar cu costuri mari. FCSB, Craiova şi CFR sunt singurele echipe din România cu situaţie financiară bună”, a declarat fostul antrenor Ionuț Chirilă, la Look Sport.

Ionuț Chirilă a crescut mai multe generații de copii pentru Dinamo sau Rapid și este un dur contestatar al tuturor oamenilor din fotbal.

The post Ionuț Chirilă, dur cu situația de la Dinamo: „S-a ajuns aici din cauza lipsei de cultură. Era Negoiţă a tras în jos” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă