Ionuț Chirilă anunță „apocalipsa” pentru Dinamo: „E pe «se încearcă», nu e profesionalism”. De ce Mario Nicolae nu are ce căuta în „Ștefan cel Mare”

3 săptămâni in urmă 12

Antrenorul Ionuț Chirilă se așteaptă la tot ce e mai rău pentru Dinamo, după un nou rezultat catastrofal în Liga 1, înfrângerea cu 4-1, de la Mediaș, cu Gaz Metan. Tehnicianul este dezamăgit de amatorismul din „Ștefan cel Mare” și consideră că managementul „câinilor” este unul care nu dă speranțe.

Dinamo se află pe penultimul loc, după trei meciuri disputate în play-out, înregistrând două înfrângeri, cu Gaz Metan și UTA Arad, respectiv un egal cu Astra Giurgiu.

Criza de formă a echipei antrenate de Dusan Uhrin dau emoții mari suporterilor dinamoviști care se așteaptă la un final de campionat foarte dificil, care ar putea duce chiar la retrogradarea echipei, asta după ce fanii au făcut eforturi financiare uriașe pentru a obține licența de Liga 1 pentru viitoarea stagiune.

Ionuț Chirilă anunță tot ce e mai rău pe Dinamo. Mesaj cu trimitere la Mario Nicolae: „Vorbim de competență”

Cunoscut ca fiind un dinamovist adevărat, Ionuț Chirilă a criticat ultimele mutări ale clubului și a trimis „săgeți” către managementul dezastruos al lui Dinamo. Mai mult, tehnicianul nu privește cu ochi buni numirea lui Dusan Uhrin pe banca tehnică, deoarece timpul este unul limitat pentru ca cehul să-și pună amprenta pe jocul „câinilor”:

„E pe «se încearcă», asta e la Dinamo, nu e profesionalism. Nu știu care e capacitatea profesională și criteriile de competență pentru ca Mario Nicolae să facă selecția la Dinamo. Toți cei din ultimii 8 ani de la Dinamo nu mai trebuie să fie la club, au demonstrat ceva?! Vorbim de competență.

Despre Uhrin vom vedea daca va sta șase luni la Dinamo, eu nu constest filosofia de joc a lui Uhrin, dar nu poate să arate ceva mai devreme de șase luni”, a declarat Ionuț Chirilă la Digisport.

Pentru Dinamo urmează un nou duel de „foc”, de această dată pe teren propriu, cu FC Voluntari, ce se va disputa joi, de la ora 17:00.

 

 

 

The post Ionuț Chirilă anunță „apocalipsa” pentru Dinamo: „E pe «se încearcă», nu e profesionalism”. De ce Mario Nicolae nu are ce căuta în „Ștefan cel Mare” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă