Ionuț Chirilă a văzut iar „alt meci!” Reacție halucinantă după eșecul cu UTA: „Dacă scoatem golurile, a fost un joc egal!” Cum și-a desființat portarul

1 lună in urmă 30

Ionuț Chirilă pierde meci de meci pe banca celor de la Academica Clinceni, dar tehnicianul a găsit scuze și după eșecul cu UTA, scor 0-3.

Antrenorul ilfovenilor l-a pus la zid pe portarul Ștefan Dobre și crede că echipa sa a jucat bine în repriza secundă, asta deși n-a reușit să marcheze în duelul cu arădenii.

Duelul dintre Clinceni și UTA a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Ionuț Chirilă, reacție halucinantă după eșecul cu UTA: „Dacă scoatem greșelile, a fost un joc egal!”

Ionuț Chirilă n-a putut să treacă prea ușor peste erorile incredibile comise de portarul Ștefan Dobre, însă a oferit iar și declarații halucinante.

„Eu în general îmi apăr jucătorii. Ceea ce s-a întâmplat astăzi în privința portarului Dobre este hilar. Nu știu ce căuta acolo. Am avut și un ghinion imens cu ieșirea lui Achim. Dacă scoatem cele trei greșeli, a fost un joc egal, sunt mulțumit. Continuăm să construim, iar apoi luăm un gol în care trebuia să trimită peste bară, chiar și cei din studio. Sunt goluri făcute cadou! A venit un moment în care trebuie să facă o pauză. Dacă greșește un mijlocaș se poate repara, chiar și un fundaș. Nu ne permitem să greșim cu un copil în poartă. Am așteptat să facă un meci mare, să se reinventeze.

Ne lipsesc și doi atacanți, aceste plombe care trebuie să finalizeze. În repriza a doua, noi am dominat din punct de vedere al posesiei, dar am dat peste o echipă pragmatică, care a luat cele trei puncte după greșeli incomensurabile. Am făcut trei greșeli fatale! Ne trebuie un portar cel puțin de nivelul lui Vîlceanu. Nu poți juca cu un fotbalist U21 în poartă, dar mi-am asumat această responsabilitate”, a spus Ionuț Chirilă.

În iarnă vom lua ce avem nevoie: atacul și portarul. Va fi un meci care pe care la Mediaș, un meci deschis oricărui rezultat. Sper să învingem – Ionuț Chirilă, antrenor Clinceni

The post Ionuț Chirilă a văzut iar „alt meci!” Reacție halucinantă după eșecul cu UTA: „Dacă scoatem golurile, a fost un joc egal!” Cum și-a desființat portarul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă