Ionuț Chirilă a intrat în direct și a ”tunat”: ”Am crezut că e inteligent, m-am înșelat” + replica lui Ilie Poenaru

4 săptămâni in urmă 22

  • Liga 1: Gaz Metan - Sepsi, luni, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Dinamo, luni, 21:00, Digi Sport 1

Duminică seară, după meciul UTA Arad - CFR Cluj 0-1, tehnicianul Academicii Clinceni, care a bifat două înfrângeri în primele două jocuri, a solicitat să intre în direct la Digi Sport Special și a transmis că, de fapt, nu a avut intenția să-l critice pe Ilie Poenaru în momentul în care a semnalat lipsa de pregătire fizică a jucătorilor. În cadrul aceluiași discurs, Ionuț Chirilă l-a jignit pe actualul antrenor de la Gaz Metan Mediaș.

A continuat disputa dintre Ionuț Chirilă și Ilie Poenaru

Am crezut că e mai inteligent (n.r. Ilie Poenaru), dar m-am înșelat. Eu, atacând pregătirea fizică a jucătorilor, nu am avut nicio intenție să spun despre antrenorul principal, ci despre colaboratorii săi. Milanul meu, așa cum m-a ironizat el, a avut ritm, posesie, ocazii. Chiar el a spus asta. 

Aici îi dau mare dreptate. Cu FCSB, echipa a avut ce i-a lipsit în primele nouă etape, când a făcut doar două puncte. A mai spus el că n-am contat în repriza a doua cu FCSB. Păi nu am contat din cauza lucrurilor pe care le-am spus deja. Toate meciurile au fost pierdute în repriza a doua.

În privința rapoartelor pe care vrea el să mi le dea, pot avea un singur deznodământ, două puncte în nouă meciuri. Eu nu l-am atacat pe el, l-am lăudat anul trecut, am zis că este în primii trei antrenori din țară. Dacă aveam ceva cu el, vorbeam cu argumente. Eu zic că echipa lui ar fi avut 12 puncte în nouă etape, dacă era pregătită fizic așa cum trebuie.

Am să mai spun ceva. El a mai făcut un lucru greșit, a spus că jucătorii se antrenează doar până la ultimii 30 de metri. Nu e adevărat. De acolo tu trebuie să le dai opțiuni, să le oferi cel puțin două soluții pentru a continua”, a declarat Ionuț Chirilă, la Digi Sport Special.

VIDEO cu declarațiile lui Ionuț Chirilă:

Replica lui Ilie Poenaru pentru Ionuț Chirilă

Replica lui Ilie Poenaru nu s-a lăsat mult așteptată, actualul tehnician al lui Gaz Metan Mediaș intrând în direct doar câteva minute mai târziu.

El a înțeles total greșit ce am declarat eu. Eu am spus doar că în meciul cu FCSB, în repriza a doua, echipa a avut posesie, a împins, a făcut un pressing avansat, datorită faptului că FCSB a coborât și a cedat mijlocul terenului.

Concluzia este că dacă faci pressing, fizic stai bine. Nu cred că a rezolvat el problema fizică în câteva zile.

Referitor la meciurile trecute, cu Mioveni și Chindia, în loc de 3-0 la pauză cu Mioveni, s-a terminat 1-1. Am ratat din careu, de la 11 metri, de la 6 metri. Când nu bagi mingea în poartă, nu știu dacă e vina antrenorului. Apoi, adversarul a primit penalty gratuit, iar tu ratezi alt penalty. Ce poate face antrenorul?

Cu Chindia am dominat total prima repriză, am primit un gol copilăresc, iar în minutul 93 am reușit să egalăm. O echipă care te conduce, nu-ți oferă spații. Am presat în repriza a doua, dacă nu eram bine din punct de vedere fizic, nu mai egalam în prelungiri.

N-am fost mulțumit de situația echipei, jocul a suferit. Sunt mulți factori. Nu se ia de mine, dar, de fapt, s-a luat de mine. Alăturii de preparatorii fizici pe care i-am avut, am menținut echipa în prima ligă și ne-am clasat în primele cinci. Nu știu ce antrenamente se fac acum și nu mă interesează sau poate știu, dar nu e treaba mea. Dacă e atât de nemulțumit, de ce s-a băgat? Trebuie să-și asume acum. M-a sunat să-i ofer ce am lucrat? Nu m-a sunat nimeni”, a replicat Ilie Poenaru.

VIDEO cu declarațiile lui Ilie Poenaru:

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă