Ionel Ganea, reproșuri pentru Răzvan Burleanu: „Eu îl puneam pe Gică Hagi la echipa națională cu japca! În primul rând, îi făceam statuie!”

6 zile in urmă 25

Fostul internațional Ionel Ganea este de părere că Răzvan Burleanu ar fi trebuit să îi satisfacă orice pretenții lui Gică Hagi pentru a-l avea la echipa națională.

Gică Hagi a demonstrat că este cel mai capabil om pentru a prelua prima reprezentativă a României, consideră Ionel Ganea. Fostul atacant este de părere că FRF trebuia să facă orice sarificiu pentru a-l convinge pe antrenorul Farului Constanța să îi urmeze în funcție lui Mirel Rădoi.

Răzvan Burleanu l-a chemat la o întâlnire pe Gică Hagi, însă aceasta a fost din start una fără finalitate, deoarece președintele FRF i-a transmis că nu poate fi selecționer cât timp este patronul unui club de fotbal. Ionel Ganea este convins că s-ar fi putut găsi soluții în această direcție.

Ionel Ganea îl voia pe Gică Hagi la echipa națională

Gică Hagi ar fi fost cel mai potrivit antrenor pentru a prelua echipa națională de la Mirel Rădoi, consideră Ionel Ganea. Fostul atacant spune că tehnicianului Farului Constanța ar fi trebuit întâi să i se ridice o statuie pentru tot ce a făcut în fotbalul românesc, apoi să fie pus la cârma primei reprezentative, indiferent de dificultăți.

„Nu știm ce s-a discutat (n.r. între Răzvan Burleanu și Gică Hagi). Eu îl puneam pe Hagi la echipa națională cu japca! Îl aduceam, îi ofeream ce voia el, numai ca să stea. Cel mai bun exemplu e Van Gaal. S-a pensionat, Olanda a încercat cu X, cu Y. L-a reactivat și s-a calificat.

Hagi trebuia pus! Iertați-mă cu proprietarul de club! La câte lucruri bune a făcut pentru România, în primul rând îi făceam statuie, apoi îl aduceam la națională. Ce o mai tot dăm de gard că e proprietar de club? Ce contează? Are președinte la club”, a declarat Ionel Ganea la Pro X.

The post Ionel Ganea, reproșuri pentru Răzvan Burleanu: „Eu îl puneam pe Gică Hagi la echipa națională cu japca! În primul rând, îi făceam statuie!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă