Ionel Ganea, dezvăluiri din vestiarul României U21: „Ați văzut arbitrajul! E strigător la cer, sper ca ungurii să joace la fel de bine”

2 luni in urmă 12

România U21 are nevoie de un meci mare în fața Germaniei U21, iar Ionel Ganea a dezvăluit ce simte fiul său, George, după ce a văzut iar cartonașul galben și este suspendat pentru partida de marți. Fostul mare internațional român a fost revoltat de cum au fost arbitrați tricolorii mici la Budapesta, atunci când au bătut cu 2-1 Ungaria U21.

Pentru România U21 urmează meciul cu Germania U21, ultimul din grupele Campionatului European de tineret, dar Ionel Ganea așteaptă un meci mare și din partea Ungariei U21, care întâlnește Olanda U21.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Ionel Ganea: A fost strigător la cer arbitrajul cu Ungaria!” Ce zice de fiul George Ganea

Selecționerul s-a arătat vizibil deranjat de faptul că George Ganea a primit un galben pentru proteste în meciul câștigat cu Ungaria U21, scor 2-1, dar Ionel Ganea, care l-a lăudat pe Adrian Mutu, știe de ce a fost plin de nervi fiul său.

„Echipa s-a mișcat destul de bine, îmi place principiul lui Adrian Mutu, că folosește o singură echipă. George s-a mișcat bine, dar n-a reușit să marcheze. El are tehnică, viteză și de gândire, dar și de deplasare. A avut un joc bun, a luptat, a alergat. E supărat că a fost suspendat, ați văzut arbitrajul cu Ungaria.

Scorul putea să fie mult mai mare. Să ai penalty așa clar, faulturi, să nu le dai… a fost strigător la cer! Sper ca ungurii să joace cu aceeași dăruire și ardoare. Dacă au demnitate, ar trebui să se respecte și să joace la fel de bine”, a spus Ionel Ganea, la Digi Sport.

The post Ionel Ganea, dezvăluiri din vestiarul României U21: „Ați văzut arbitrajul! E strigător la cer, sper ca ungurii să joace la fel de bine” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă