Ionel Ganea bagă „spaima” în Dinamo, înaintea meciului din sferturile Cupei României: „Avem un jucător care se aseamănă cu Hagi!”

1 lună in urmă 3

Ionel Ganea, fost jucător al lui Dinamo și actual director tehnic la Dunărea Călărași, a vorbit despre meciul pe care îl va avea, în sferturile Cupei României, cu formația din „Ștefan cel Mare”.

Partida Dunărea Călărași – Dinamo se va juca joi, de la ora 20:00, și poate fi urmărită, în format live text, pe www.prosport.ro.

Ionel Ganea a evoluat timp de șase luni în tricoul lui Dinamo, în perioada iulie 2006 – ianuarie 2007.

Ionel Ganea bagă „spaima” în Dinamo, înaintea meciului din sferturile Cupei României

Deși este conștient că formația sa va avea un meci greu contra lui Dinamo, „Ganezul” speră la o victorie a Dunării Călărași. Acesta bagă „spaima” în jucătorii lui Dinamo, spunând că Marius Fotescu, extrema Dunării Călărași, se aseamănă cu Gică Hagi.

„Ne-am bucura foarte mult să câștigăm contra lui Dinamo. Însă cred că va fi foarte greu, ținând cont că au pierdut acuma în campionat cu 5-0. Se vor mobiliza mult mai mult ca să încerce să spele această rușine și să meargă mai departe. În meciurile astea din Cupa României însă e posibil absolut orice rezultat!

Cu siguranță, e cel mai important meci al anului și poate din cariera lor de fotbaliști! Nu te întâlnești prea des cu o astfel de șansă și ne gândim mult la meciul cu Dinamo.

Avem un jucător în care ne punem mari speranțe, care are 25 de ani. E foarte bun! Stângaci pur sânge și se aseamănă cu Hagi. E vorba despre Marius Fotescu. Tot încerc să îi explic că, la ce calități are, ar putea juca fără probleme la Liga 1! Nu mai există stângaci pur sânge. Stă la Călărași să facă barbă!”, a declarat Ionel Ganea, pentru Fanatik.

The post Ionel Ganea bagă „spaima” în Dinamo, înaintea meciului din sferturile Cupei României: „Avem un jucător care se aseamănă cu Hagi!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă