Ionel Ganea a dat de pământ cu fanii din DDB: „Au ajuns să conducă suporteri care au fost la pușcărie!”

2 luni in urmă 4

Ionel Ganea a dat de pământ cu suporterii care încearcă să o salveze pe Dinamo! Deși Pablo Cortacero a uitat să mai trimită bani în România, fostul mare internațional român consideră că fanii nu ar trebui să conducă clubul din „Ștefan cel Mare”.

Fost jucător la Dinamo, într-o perioadă în care echipa avea rezultate foarte bune pe plan european, Ionel Ganea îi regretă pe Nicolae Badea și Cristi Borcea, după ce echipa lui Gigi Mulțescu a fost învinsă și de Poli Iași, scor 0-1. Totuși, suporterii au făcut eforturi uriașe pentru a salva clubul de faliment și au strâns bani și din vânzarea biletelor online pentru partida amicală disputată în compania echipei antrenate de către Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, și pierdută la scor de neprezentare.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Ionel Ganea, despre situația de la Dinamo: „Au ajuns să conducă suporteri care au fost la pușcărie”

„Nu se pricep fanii! Au ajuns să conducă unii suporteri care au fost la pușcărie. Conducători precum Cristi Borcea, Nicolae Badea și chiar Vasile Turcu, Dumnezeu să-l ierte, nu o să mai aibă Dinamo. În schimb, Ionuț Negoiță a făcut toate combinațiile, și-a scos banii investiți la Dinamo cu vârf și îndesat”, a spus Ionel Ganea, la Digi Sport.

Criticați de Ionel Ganea, fanii din DDB au fost lăudați tot azi de fostul antrenor al lui Dinamo, Ionel Gane: „Implicarea fanilor din DDB a fost extraordinară, au fost corecți cu toți jucătorii, iar eforturile lor fantastice. Dacă mai întârziau o lună, Dinamo nu era programată la meciuri”.

The post Ionel Ganea a dat de pământ cu fanii din DDB: „Au ajuns să conducă suporteri care au fost la pușcărie!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă