Ionel Gane și-a dat demisa de la Dinamo! Anunțul făcut de tehnician: „Am luat imediat după meci decizia!”

1 lună in urmă 2

Dinamo a rămas fără antrenor! Ionel Gane și-a anunțat demisia, în vestiar, după partida Dinamo – Argeș, pierdută de „câini” cu scorul de 1-2.

Ionel Gane (49 de ani) fusese instalat pe postul de antrenor principal, al lui Dinamo, în luna decembrie a anului trecut, după plecarea lui Cosmin Contra.

Dinamo se află pe locul 14 din Liga 1, cu 27 de puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate.

Ionel Gane și-ar fi dat demisia de la Dinamo

Ionel Gane și-a anunțat demisia, în vestiarul echipei, imediat după înfrângerea cu FC Argeș, fapt confirmat chiar de tehnician. Acesta susține că ar fi rămas la echipă, dacă ar fi câștigat meciul cu FC Argeș.

Potrivit surselor ProSport, Gigi Mulțescu și Florin Bratu sunt numele favorite să vină pe banca lui Dinamo.

„Foarte greu, i-am anunțat și pe băieți în vestiar, mă opresc aici, le mulțumesc băieților, n-am ce să le reproșez. Am luat imediat după meci decizia, am stat cu băieții și le-am transmis, rămâne între noi cum au reacționat.

Dacă câștigam, rămăneam, exista curaj, dar rezultatele ne-au lipsit. Suporterii au dreptate că echipa nu merge, în iarnă era totul bine, cu cei din DDB nu am apucat să vorbesc, o să vorbesc acuma. E nevoie de schimbare, poate cine va veni va oferi mai multă încredere, Dinamo are nevoie. Eu mi-am asumat când situația era dificilă, nu zic că acum e bine, dar situația e dificilă în continuare. Și eu am trecut prin multe, foarte multe lucruri, în fiecare zi trebuia să trec prin multe probleme.

Îi respect și pe cei din DDB, asta e viața antrenorului, e nevoie de o schimbare. Încă nu știu, nu am mai discutat cu Magaye Gueye, probabil se așteaptă și proba B și atunci se va lua o decizie, e o situație delicată, nu a fost bine, sunt lucruri care țin de viața privată, ce scrie în contract ține și de partea asta.

Nu cred că revine Cortacero, am văzut și eu ce a apărut astăzi, dar nu cred. De fiecare dată a zis că va rezolva și nu a rezolvat. Cred în cei care au ajutat, problemele nu sunt doar de anul acesta”, a declarat Jerry Gane, la finalul meciului cu FC Argeș.

The post Ionel Gane și-a dat demisa de la Dinamo! Anunțul făcut de tehnician: „Am luat imediat după meci decizia!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă