Ionel Gane, îngrijorat înaintea partidei de la Craiova. „Jucăm din nou cu o candidată la titlu”. Ce spune antrenorul dinamovist despre absențele lui Paul Anton și Steliano Filip

2 luni in urmă 1

Dinamoviștii au pierdut duelul cu marea rivală, dar nu au timp să plângă după puncte. Sâmbătă înfruntă Universitatea Craiova, în deplasare, formația de pe locul trei. Înfrângerea cu FCSB a produs pagube și în lotul echipei. Paul Anton și Steliano Filip sunt suspendați și nu vor juca în Bănie.

Ionel Ganea a jucat aproape 10 ani în Bănie și are mari emoții înaintea duelul cu Universitatea. Antrenorul lui Dinamo își dorește foarte tare ca echipa lui să joace în play-off, dar câinii încep runda pe locul 10 la cinci puncte de poziția a șasea ocupată de Academica din Clinceni. Craiova va avea curând un nou antrenor. Marinos Ouzounidis și-a dat acordul să vină în Liga 1.

„Jucăm din nou cu o candidată la titlu, o echipă puternică a campionatului nostru, cu un fotbal ofensiv, din punctul meu de vedere. Sunt convins că va fi un meci spectaculos, pe un gazon foarte bun la Craiova. În ultimele etape nu am avut terenuri foarte bune și am avut de suferit.

Va fi un meci special, cunosc foarte bine ce înseamnă rivalitatea dintre cele două echipe pentru că am jucat la Craiova și am fost antrenor în urmă cu câțiva ani la Universitatea”, a declarat Ionel Ganea, pentru site-ul oficial al clubului, înaintea partidei de la Craiova.

Ionel Gane nu-i poate folosi pe Paul Anton și Steliano Filip

Dinamo nu a pierdut doar toate punctele în duelul cu FCSB. Steliano Filip a fost eliminat în duelul de acum două zile, după ce a încasat două cartonașe galbene în urma unor intrări dure la Octavian Popescu și Ante Vukusic. Paul Anton a fost avertizat de Sebastian Colțescu în minutul 90, primind al patrulea cartonaș galben din acest sezon.

„Am două absențe în lot, Anton și Filip, dar avem soluții”, a declarat Ionel Gane pentru site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro.

Cum ar putea arăta Dinamo în partida din Bănie: Eșanu – Sorescu, Ehmann, Puljic, An. Radu – Nepomuceno, Achim, Răuță, Fabbrini – Crețu – Nemec

 

The post Ionel Gane, îngrijorat înaintea partidei de la Craiova. „Jucăm din nou cu o candidată la titlu”. Ce spune antrenorul dinamovist despre absențele lui Paul Anton și Steliano Filip appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă