Ionel Gane a uitat deja eșecul la scor de la Botoșani și are un mesaj pentru jucătorii lui Dinamo: „Să nu ne mai plângem!”

1 lună in urmă 14

Jerry Gane a uitat înfrângerea categorică de la Botoșani, scor 0-4! Antrenorul este deja cu gândul la duelul cu Gaz Metan, de miercuri, care va fi LIVE VIDEO ONLINE pe prosport.ro, de la ora 20:00.

Tehnicianul lui Dinamo așteaptă o reacție pozitivă a echipei și le cere jucătorilor să nu se mai plângă de programul aglomerat din acest început de an.

Criticați dur de Ciprian Marica, dinamoviștii se pot revanșa cu Gaz Metan, după două eșecuri la rând în Liga 1: 0-1 cu Chindia și 0-4 cu Botoșani.

Jerry Gane, mesaj pentru jucători după umilința de la Botoșani: „Nu mai contează ce s-a întâmplat!”

„Această pandemie a schimbat calitatea fotbalului în toată lumea şi trebuie să ne adaptăm repede la realitate, mai ales că jucăm din trei în trei zile. Nu mai contează ce s-a întâmplat la Botoşani, vreau o reacţie pozitivă a echipei, mai ales că îi avem la dispoziţie şi pe jucătorii care nu au făcut deplasarea în Moldova. I-am pregătit mental pe toţi încă de la reunirea lotului, de la primele antrenamente în acest an.

Jucătorii sunt pregătiţi pentru meciurile următoare, nu e cazul să ne mai plângem din cauza acestui program. În loc de antrenamente repetate în aceste zile friguroase, cred că este cel mai frumos lucru să joci din trei în trei zile, să uiţi o înfrângere pentru a învăţa din nou să câştigi”, a declarat Gane, pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

Referitor la absenţele din echipă ale jucătorilor Anton, Nemec, Gol, Grigore, Filip şi Nepomuceno, Gane a spus că speră să se bazeze pe aceștia în scurt timp: „Sperăm să-i putem folosi cât mai repede pe toţi, indiferent de nume! Sunt jucători valoroşi, cu experienţă, cu siguranţă vor aduce un plus echipei. Să nu uităm că la Botoşani am avut pe foaie zece jucători U21, ceea ce nu s-a mai întâmplat la Dinamo de foarte mulţi ani! Trebuie să avem răbdare cu cei tineri, nu este uşor nici pentru ei să se integreze în această perioadă complicată la Dinamo”.

The post Ionel Gane a uitat deja eșecul la scor de la Botoșani și are un mesaj pentru jucătorii lui Dinamo: „Să nu ne mai plângem!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă