Ionel Dănciulescu pune tunurile pe șefii lui Dinamo: „Este incredibil cum am fost păcăliți! O situație fără ieșire”

3 luni in urmă 1

Dănciulescu a fost îndepărtat de la Dinamo odată cu venirea noilor investitori spanioli;Fanii-finanțatori din proiectul DDB au insistat pentru revenirea lui, în zadar însă;Ruptura este definitivă, dar Dănciulescu încearcă în continuare să își recupereze banii restanți, o sumă sub 10.000 de euro.

Ionel Dănciulescu: „Aștept banii de la Dinamo”

Dacă nu vor veni banii, Dinamo va supraviețui cu greu. Am fost păcăliți de o manieră incredibilă! Deocamdată n-am depus niciun memoriu, aștept ca cei de la Dinamo să se achite de această datorie pe care o au față de mine. Sunt convins că sunt mai multe datorii pentru alți jucători care au fost la Dinamo, nu este o situație ușoară. 

Nu m-au dat spaniolii afară, ei nici nu mă cunoșteau. Știți cine m-a dat afară! Domnul Șerdean mi-a dat vestea, dar asta e mai puțin important, nu mă mai interesează ce a fost. Mă interesează doar să se salveze echipa, deși este o situație care pare fără ieșire. Nu știu cum sunt lucrurile în interior. Aici e nevoie de o infuzie mare de capital, nu mai poți salva echipa cu bani de la suporteri", a declarat Dănciulescu, potrivit digisport.ro.

 Ce înseamnă Ionel Dănciulescu pentru Dinamo:

15 sezoane jucate3 titluri câștigate2 titluri de golgeter152 de goluri în 355 de meciuri de Liga 15 goluri în Derby de România, în poarta Stelei16 goluri în Cupele Europene. Al 3-lea marcator all-time în Europa după Niculescu, 18 goluri, și Dudu Georgescu, 17 goluri41 de meciuri în Europa, este locul 2 all-time de prezențe în competițiile intercontinentale pentru Dinamo. Pe primul loc e Niculescu, cu 43 de jocuri

VIDEO Cosmin Moți despre îndepărtarea lui Dănciulescu de la Dinamo: „E un simbol!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ionuț Chirilă a pus tunurile pe Cosmin Contra, în direct la GSP Live: „Dinamo a adus antrenor fără un criteriu de competență”Dinamo, în corzi » 800.000 de lei urgent sau 6 puncte! Cum se „lucrează” conducătorii clubului în absența lui Cortacero

Andrei Ștefănescu și soția lui au divorțat. Anunțul neașteptat făcut acum de artist

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Gigi Becali, lovitură ULUITOARE. A venit decizia ȘOC de la ANAF
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă