Ionel Dănciulescu nu mai suportă situația de la Dinamo: „Am fost păcăliți de o manieră incredibilă”

3 luni in urmă 24

Ionel Dănciulescu, fostul director sportiv de la Dinamo, a răbufnit la adresa echipei din Ștefan cel Mare, după ce a fost îndepărtat odată cu venirea investitorilor spanioli la cârma echipei.

Fostul oficial al roș-albilor e convins că situația de la Dinamo e imposibil de rezolvat și, pentru prima dată, recunoaște că ce se întâmplă acolo seamănă cu o păcăleală.

„Am fost păcăliți de o manieră incredibilă. Aștept ca cei de la Dinamo să se achite de datoria pe care o au față de mine. Sunt convins că sunt mult mai multe datorii față de terți. Nu e o situație ușoară pentru echipă. Nici nu vreau să mă gândesc că ar putea intra în faliment.

Pe mine nu m-au dat spaniolii afară. Știți foarte bine cine m-a dat afară… Singurul lucru pe care mi-l doresc e să salveze echipa. E într-o situație cam fără ieșire, cel puțin așa văd eu din afară. Situația echipei nu va fi reglementată cu vreo sumă de bani venită de la suporteri. Aici e nevoie de o infuzie mare de capital”, a declarat Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

„Sunt banii mei, trebuie să-i primesc până la urmă, așa cum au primit și alții. De-a lungul timpului am renunțat la mulți bani, nu ca acum. Poate o să facem o emisiune în care o să vorbesc despre asta” – Ionel Dănciulescu

Șerdean spunea că-l vrea înapoi pe Danciu

„Am fost de față când a plecat Dănciulescu, dar nu îmi aparține decizia respectivă. Atunci nu aveam nicio calitate în clubul Dinamo. Este o decizie pe care nu pot să o comentez. Cine știe cum este viața? Poate putem să ne reîntâlnim”, a susținut Dorin Șerdean, în urmă cu o lună.

The post Ionel Dănciulescu nu mai suportă situația de la Dinamo: „Am fost păcăliți de o manieră incredibilă” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă