Ionel Dănciulescu, gest superb pentru a salva Dinamo: „Ne-a dat toate trofeele din casă, tot ce avea prin vitrine”

4 săptămâni in urmă 15

Dinamo este în pericol să piardă baza de la Săftica, iar Peluza Cătălin Hîldan a anunțat că Ionel Dănciulescu pune și el umărul la salvarea clubului, printr-un gest superb.

Aflat acum la conducerea Academiei lui Dinamo, acolo unde a ajuns și Marius Niculae, așa cum a anunțat ProSport, Ionel Dănciulescu a acceptat să se despartă de toate trofeele din casă, în cel mai dificil moment din existența clubului din „Ștefan cel Mare”.

Gestul lui Ionel Dănciulescu vine în contextul în care suporterii din DDB au anunțat că există riscul de a pierde baza de la Săftica. În două zile trebuie achitată suma de 35.000 de euro! Data scadentă către ANAF este 15 aprilie. Ce spunea fostul acționar majoritar al lui Dinamo, Ionuț Negoiță, despre baza de la Săftica, în 2019: „Da, am pus gaj Săftica, este adevărat. Dar nu cred că este o problemă atât de mare. Este vorba despre o rată de 71.000 de lei pe lună, adică în jur de 17.000 de euro. Ceea ce nu mi se pare o sumă atâte de … Mult cluburi fac asta, trebuia pusă o garanție”.

Ionel Dănciulescu, gata să o salveze pe Dinamo: „Ne-a dat toate trofeele din casă”

„ISTORIA LUI DINAMO scoasă la licitație pentru a salva istoria lui Dinamo!

500 DE MECIURI ÎN LIGA 1 pentru a nu pierde Săftica!

Danciu ne-a dat toate trofeele din casă, tot ce avea prin vitrine. Și erau multe. Și medalii și cupe și tricouri. Pentru că trebuia să strângem banii de licență anul trecut.

A păstrat obiectul cel mai mărunt, dar cu cea mai mare valoare sentimentală: BILETUL de la meciul cu numărul 500. Biletul care atestă intrarea glorioasă în istoria fotbalului din România. Un record aproape imposibil de doborât de acum înainte. L-a păstrat și pentru că l-am rugat să nu-l pună la bătaie. L-am implorat să nu înstrăineze bucata asta de hârtie care valorează cât o viață de fotbalist. Un document care trebuie să rămână cumva în vitrinele Muzeului Dinamo.

Acum, ne imploră el să acceptăm să scoatem la licitație biletul, pus cu grijă în ramă, alături de poza lui cu autograf.

Sperăm din toată inima să fie adjudecat de cineva care să-l păstreze pentru muzeu, unde îl vom expune alături de numele persoanei respective și de povestea acestei licitații prin care încercăm să salvăm Pământul lui Dinamo.

Licitația pornește de la 500€. Asta înseamnă 1€ pentru fiecare meci jucat de Danciu pe prima scenă a fotbalului din România. 500€ sunt bani mulți, dar valoarea stă în primul rând în gestul lui Danciu și în scopul pentru care acest bilet este scos la vânzare.

Licitația se va încheia mâine seară la ora 23:00 sau în momentul în care se va ajunge la o ofertă considerată suficientă.

Sperăm ca jucătorii tineri să înțeleagă și această latură a demersului nostru. Și dacă vor înțelege cât de greu se adună banii pentru salvarea clubului și dacă acest lucru se va reflecta în dăruirea lor pe teren, poate că și numele lor va intra în istorie într-o zi”, este anunțul făcut de Peluza Cătălin Hîldan.

The post Ionel Dănciulescu, gest superb pentru a salva Dinamo: „Ne-a dat toate trofeele din casă, tot ce avea prin vitrine” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă