Ionel Dănciulescu, despre posibila demitere a lui Jerry Gane de la Dinamo: „Ar putea să ajute!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 1

În ultima perioadă, s-a vorbit despre o posibilă revenire a lui Gigi Mulțescu, pe banca lui Dinamo, în locul lui Ionel Gane. Ionel Dănciulescu, fostul oficial al clubului roș-alb, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre această posibilitate.

Ionel Gane a devenit antrenorul principal al lui Dinamo, în luna decembrie, după plecarea lui Cosmin Contra.

Dinamo se află pe locul 12 din Liga 1, cu 26 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

Ionel Dănciulescu, despre posibila demitere a lui Jerry Gane de la Dinamo

Fostul oficial din „Ștefan cel Mare” nu a vrut să se pronunțe în legătură cu necesitatea ca Ionel Gane să fie dat afară de la Dinamo, însă a atras atenția la faptul că actualul antrenor principal de la clubul roș-alb se află, la conducere, într-un moment greu al echipei.

„Nu știu dacă ar trebui o schimbare la nivelul băncii tehnice. Să nu uităm, Jerry a rămas într-un moment complicat, greu pentru echipă, a făcut și lucruri bune. E adevărat, nea Gigi (n.r. Gheorghe Mulțescu) e un om cu experiență extraordinară, are ochi la fotbaliști, e un om de calitate, cu experiență. Ar putea să ajute cu un sfat și să fie alături de echipă, dar aici este decizia celor care conduc”, a declarat Ionel Dănciulescu, la ProSport Live.

Ionel Dănciulescu, atac devastator la adresa spaniolilor de la Dinamo

Ionel Dănciulescu s-a săturat de spaniolii care au preluat-o pe Dinamo și îi îndeamnă să le ofere suporterilor acțiunile pe care le dețin. În plus, „Danciu” a vorbit în termeni duri despre aceștia, pe care îi acuză de faptul că fură banii strănși de suporteri.

„Spaniolii au făcut haos, eu nu înțeleg de ce nu vin frumos să dea actiunile către suporteri și cred că lucrurile ar avea o finalitate. Eu sunt convins că, alături de „DDB”, vor apărea mulți sponsori, dar așa, cu partea spaniolă nimeni nu se asociază. Ei stau aici numai ca cei din „DDB”, săracii, să strângă banii și cumva să fure banii. Nimeni nu se sesizează! Dacă se întâmpla ca un patron român sa fie în altă țară străină, cu siguranță era luat la purificat și nu cred că scăpa”, a spus Ionel Dănciulescu.

The post Ionel Dănciulescu, despre posibila demitere a lui Jerry Gane de la Dinamo: „Ar putea să ajute!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă