Ionel Dănciulescu, despre adversarii României din preliminarii: „Ne dau fiori, să fim realiști”

2 luni in urmă 15

România a fost repartizată în grupa J, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein;Partidele din preliminarii vor avea loc în perioada martie - noiembrie 2021, iar cele din play-off în martie 2022;Componența tuturor grupelor din preliminariile pentru Mondialul din Qatar.

Ionel Dănciulescu: „Meciurile cu echipe mai slab cotate ne dau fiori”

Trebuie să fim realiști și să ne gândim la locul al doilea, nu la primul. Ar trebui să ai un parcurs perfect în rest. Mi-e greu să cred că putem avea o campanie cu puține rezultate negative. Trebuie să lupți pentru locul 2, deși sunt mai multe echipe care pot emite pretenții. 

Macedonia de Nord e calificată la Euro, dar stă în 2 fotbaliști, unul de la Genoa și altul de la Udinese. Nu e o echipă extraordinară. Meciurile astea cu echipe mai slab cotate ne dau nouă fiori de multe ori. Islanda nu trece nici ea prin momente extraordinare, au schimbat și ei jucători, cred că s-a terminat un ciclu și la ei”, a declarat Dănciulescu, potrivit digisport.ro.

Cum arată preliminariile pentru CM 2022

Cele 55 de formații din Europa se vor lupta pentru 13 locuri rezervate naționalelor de pe Bătrânului Continent. Ele au fost împărțite în 10 grupe, 5 de câte 5 (A-E) și 5 de câte 6 (F-J). 

Cele 10 câștigătoare ale seriilor se califică direct la turneul final. Ocupantele locurilor doi plus cel mai bine clasate două formații în faza grupelor Ligii Națiunilor 2020 (cu excepția celor deja calificate din aceste preliminarii clasice) vor disputa un play-off în două trepte, 6 semifinale și 3 finale (câte un singur meci, gazda urmând să fie trasă la sorți), pentru ultimele 3 locuri.

VIDEO. Dezvăluiri despre Mirel Rădoi: „La 19:00 avea meci cu Belarus! Știți ce făcea la ora 16:00?”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

FRF, poziție fermă: „Cu două echipe ne batem pentru locul secund” » Obiectivul României, trasat: „Asta trebuie să facem!”Programul naționalei în preliminariile pentru CM 2022 » Trei meciuri într-o săptămână în martie, încheiem în noiembrie

BREAKING NEWS: Cine este noul premier interimar. Iohannis a semnat decretul

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Cântăreața din România care a rămas fără bani în pandemie. Trăia în lux și a ajuns în sărăcie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă