Ionel Dănciulescu, cerut la Dinamo: ”Eu cred că ar trebui să se întoarcă”

3 săptămâni in urmă 11

  • Liga 1: FC Botoșani - Universitatea Craiova, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - CFR Cluj, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Ionel Dănciulescu este propunera fostului portar și președinte din ”Ștefan cel Mare”, chiar dacă acesta a spus că, momentan, nu ia în calcul revenirea.

Florin Prunea, despre Dănciulescu: ”Eu cred că ar trebui să se întoarcă”

„Acolo trebuie să fie un conducător. Poate să fie Danciu, el cunoaște bine și jucătorii, dar a fost îndepărtat. El trebuia să fie îndepărtat din prima zi în care am ajuns eu la Dinamo. Nu trecea zi fără să-mi spună Negoiță și Bălănescu să-l dau afară. Eu cred că ar trebui să se întoarcă. Am vorbit cu suporterii, le-am spus să-l aducă. Trebuie făcut ceva!

Eu cred că Dinamo are nevoie de un om în vestiar, e clar că lucrurile sunt scăpate de sub control și timpul trece!”, a declarat Florin Prunea, la Fotbal Club.

Ionel Dănciulescu: ”Nu este momentul oportun ca eu să revin”

Ionel Dănciulescu a vorbit despre revenirea la Dinamo.

„În momentul acesta nu m-aș vedea în nicio calitate, probabil în viitorul apropiat, niciodată să nu spui niciodată. Nu este momentul oportun ca eu să revin, sunt oameni care ar trebui să gestioneze foarte bine situația de la Dinamo.

Cred că Dinamo are nevoie de liniște, de unitate, nu cred că este momentul ca eu să mă reîntorc. Degeaba avem o stabilitate la nivel de bancă tehnică dacă Dinamo suferă la nivel administrativ”, a spus Dănciulescu, la Fotbal Club.

Etichete: dinamo , florin prunea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă