Ionel Dănciulescu, atac devastator la adresa lui Dinamo: „Echipa a arătat jalnic!”. Nici Gigi Mulțescu n-a scăpat de critici

1 lună in urmă 2

Ionel Dănciulescu (44 de ani), fostul director sportiv al lui Dinamo, nu este mulțumit de felul în care arată gruparea din „Ștefan cel Mare”, astfel că a avut critici dure la adresa acesteia.

În ultimul meci din campionat, Dinamo a fost învinsă de Poli Iași, cu 0-1. „Câinii” se situează pe locul 14 din Liga 1, cu 27 de puncte obținute după 28 de meciuri jucate.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Ionel Dănciulescu, atac furibund la adresa lui Dinamo

Fostul oficial din „Ștefan cel Mare” susține că Dinamo a arătat jalnic în meciul cu Poli Iași și nu înțelege cauza evoluțiilor slabe ale „câinilor”, având în vedere că salariile restante au fost plătite.

Ionel Dănciulescu l-a criticat și pe antrenorul Gigi Mulțescu, pentru că a ales să joace într-un sistem 3-4-3, în meciul cu Poli Iași.

„E o situație grea, complicată. Echipa a arătat jalnic la Iași. Dacă spuneam înainte că meciul cu Sepsi (n.r- 0-2) a fost cel mai rău meci al echipei, acum spun că acest meci de la Iași a fost cel mai rău.

Așezarea aceasta cu 3 fundași are plusuri, dar și minusuri. Echipa nu a arătat o siguranță defensivă în acest sistem. Mă așteptam ca, odată cu venirea lui nea Gigi, să văd altă atitudine și altă abordare. Nu am văzut așa ceva. Problemele financiare sunt rezolvate, fotbaliștii n-ar avea niciun motiv să nu joace”, a declarat Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Adrian Mihalcea, declarație categorică despre haosul de la Dinamo

Adrian Mihalcea este de părere că nu antrenorii, care au trecut pe la Dinamo, sunt de vină pentru situația precară în care se află clubul din Capitală. Acesta arată cu „degetul” spre grupul de jucători, despre care spune că nu este unul unit.

„La Dinamo, această situație e de multă vreme. Nu cred că noi, antrenorii, am fost veriga slabă. Toți care au fost înaintea mea, de când este situația asta financiară, și cei care au fost după mine au pățit la fel. Echipa e în aceeași situație. Nu cred că antrenorii sunt vinovați! Sunt alte probleme, care cred că sunt în sânul echipei. Declarația lui Achim mi-a confirmat că grupul nu e unit, iar rezultatele sunt o consecință!

Din câte am înțeles, lucrurile s-au mai reglat față de jucători. Dar, dacă nu mai e situația de dinainte, cu 4-5 luni neplătite și se fac eforturi pentru a fi cu banii la zi, partea sportivă cui o lăsăm? Rezultatele nu depind de bani, ci de cum te pregătești, de cât de organizat și disciplinat ești. Problema e internă, e în grupul de jucători! În plus, când lipsesc 2-3 jucători de valoare, nu ai cu cine să îi înlocuiești! Rezultatele în ultimele 7-8 etape sunt dezastruoase”, a declarat Adrian Mihalcea, la Look Sport.

The post Ionel Dănciulescu, atac devastator la adresa lui Dinamo: „Echipa a arătat jalnic!”. Nici Gigi Mulțescu n-a scăpat de critici appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă