Ionel Dănciulescu a dat răspunsul! Ce spune despre revenirea la Dinamo

3 săptămâni in urmă 10

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan Mediaș, marți, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Dinamo - UTA, marți, 21:30, Digi Sport 1

Acesta a recunoscut că a purtat o discuție cu Dusan Uhrin, intermediată de un prieten comun, și nu exclude o revenire pe viitor la clubul la care a scris istorie ca jucător.

Ionel Dănciulescu: ”Nu este momentul oportun ca eu să revin”

„În momentul acesta nu m-aș vedea în nicio calitate, probabil în viitorul apropiat, niciodată să nu spui niciodată. Nu este momentul oportun ca eu să revin, sunt oameni care ar trebui să gestioneze foarte bine situația de la Dinamo.

Cred că Dinamo are nevoie de liniște, de unitate, nu cred că este momentul ca eu să mă reîntorc. Degeaba avem o stabilitate la nivel de bancă tehnică dacă Dinamo suferă la nivel administrativ”, a spus Dănciulescu, la Fotbal Club.

”Danciu-gol” a vorbit și despre posibila reîntoarcere a lui Bogdan Bălănescu: ”Nu pot să contest valoarea lui profesională. Este un dinamovist, suferă pentru echipă, sunt convins că dacă ar fi într-o pozție de a organiza și de a ține lucrurile în frâu, ar putea să facă treabă.

Cum este Bogdan, așa este și Alexandru David sau Dinu Gheorghe, oameni care știu cu ce se mănâncă această meserie de președinte”, a mai punctat Dănciulescu.

Dinamo poate ieși din zona retrogradabilă cu un succes în fața celor de la UTA Arad. Meciul este programat marți, de la ora 21:30, și poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 1.

Etichete: dinamo , ionel danciulescu , bogdan balanescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă