Ionel Dănciulescu a dat de pământ cu jucătorii lui Dinamo: „I-aș schimba pe toți!”. Critici dure după umilința cu Viitorul: „Parcă echipa e contra a ceea ce fac suporterii!”

2 luni in urmă 3

Dinamo a pierdut rușinos contra Viitorului, scor 0-5, iar Ionel Dănciulescu, fostul manager sportiv al „câinilor” i-a criticat pe jucăorii lui Jerry Gane. 

Dinamo și Viitorul s-au întâlnit în „Ștefan cel Mare”, în cadrul etapei cu numărul 25 din Liga 1, iar constănțenii lui Mircea Rednic s-au distrat pe teren și au învins cu 5-0.

Deși Dinamo strălucește la capitolul suporteri, echipa nu s-a putut ridica la nivelul implicării acestora și a trăit o seară neagră în fața fostului antrenor.

Ionel Dănciulescu și Gabi Balint, după Dinamo – Viitorul 0-5

Fostul fotbalist emblematic din „Ștefan cel Mare” a avut o reacție dură la adresa jucătorilor, după umilința suferită în fața fostului antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic.

„Dacă mă întrebi pe mine, i-aș schimba pe toți!”, a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Gabi Balint, fostul mare fotbalist al Stelei, a fost și el critic la adresa jucătorilor lui Jerry Gane și s-a raportat la eforturile pe care suporterii le fac pentru clubul Dinamo.

„Viitorul m-a surprins plăcut. A fost bine așezată, agresivă, joacă rapid, face pressing avansat. A jucat fotbal. Dinamo e previzibilă, nu joacă nimic, face și niște gafe enorme în defensivă. Parcă echipa e contra a ceea ce fac suporterii. N-ai ce să aperi la ei”, a spus și Gabi Balint, prezent în studio.

Gigi Mulțescu și Cornel Dinu, soluția pentru Dinamo

În urmă cu câteva zile, fostul șef al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, Gabi Răduță, a anunțat, în exclusivitate pentru ProSport, că soluția salvării clubului este deja în propria curte. Acesta s-a referit la Gheorghe Mulțescu și la Cornel Dinu.

„Singurul om care poate să scoată Dinamo din impas este nea Gigi Mulțescu! Este singurul în acest moment și vă aduc argumente! Are experiența necesară, simte jucătorii și știe ce înseamnă Dinamo. Eu am început în 2013 proiectul cu jucătorii din Academie după ce am fost adus de nea Gigi.

M-a adus tocmai pentru că pune mare preț pe tineri. El este adeptul unui fotbal ofensivi, așa cum le place suporterilor dinamoviști. Este de departe cel mai potrivit. Și l-aș mai propune alături de el pe Cornel Dinu. Mister ar trebui să fie manager general ca să ordoneze tot haosul actual. Nu este posibil ca o asemenea capacitate intelectuală și specialist în fotbal cum este Mister, să stea pe dinafară. Este atât de mare nevoie de oameni competenți!”, a spus Gabi Răduță, pentru ProSport.

 

The post Ionel Dănciulescu a dat de pământ cu jucătorii lui Dinamo: „I-aș schimba pe toți!”. Critici dure după umilința cu Viitorul: „Parcă echipa e contra a ceea ce fac suporterii!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă