Ionel Dancă și-a dat DEMISIA din grupul parlamentar al PNL: „Au aruncat țara în haos și au distrus coaliția de guvernare”

1 lună in urmă 16

Ionel Dancă Ionel Dancă

Ionel Dancă a demisioneat, joi, din grupul parlamentar al PNL, alegând să rămână parlamentar neafiliat. El a rămas în PNL.

JOI, 28 OCTOMBRIE 2021, 11:02

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

„Mi-am înscris demisia din gruppul parlamentar al PNL și începând cu data de astăzi sunt un parlamentar liber și voi activa în calitate de deputat neafiliat. Aș vrea să explic gestul meu făcut astăzi: Practic, noi, în PNL, am fost în fața oamenilor cu un mesaj și un program de guvernare care a primit votul la alegerile parlamentare din 2020 în singura formă legitimă de guvernare alături de coaliția formată din PNL, USR și UDMR.

Ceea ce se întâmplă în aceste zile nu are nicio legătură cu votul românilor. Prin urmare, acest gest de protest față de actuala conducere a PNL care, în parteneriat cu președintele României - Klaus Iohannis au aruncat țara în haos și au distrus coaliția de guvernareNu pentru asta ne-au ales românii. Nu pentru ca noua conducere a PNL să meargă în genunchi cerând sprijin de la PSD cu căciula în mână și culmea umilinței pentru zecile de mii și sutele de mii de simpatizanți ai PNL această solicitare de sprijin din partea PSD să fie chiar refuzată. Este chiar o umilință prin care PNL trece în această perioadă și eu nu pot fi părtaș la umilința PNL și a trădării așteptărilor românilor în ceea ce privește PNL. Guvernarea PNL a eșuat”, a spus Ionel Dancă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă