Ionel Dancă: „Liberalii care susțin o guvernare alături de PSD trădează voturile alegătorilor PNL”

1 lună in urmă 29

Dancă spune că este trădător liberalul care alege să guverneze cu pesedistul. Foto/Inquam Dancă spune că este trădător liberalul care alege să guverneze cu pesedistul. Foto/Inquam

Deputatul Ionel Dancă a declarat, pentru REALITAEA PLUS, că sunt tot mai mulți liberali care resping o posibilă alianță de guvernare între PNL și PSD. Dancă acuză tabăra Cîțu de blat cu PSD și spune că el nu piate sta la aceeași masă cu baronul de Vrancea, Marian Oprișan.

MARŢI, 07 SEPTEMBRIE 2021, 20:39

SURSĂ: Realitatea

AUTOR: Iulian Budușan

„Sunt mai mulți parlamentari din echipa Orban care au postat mesaje de repsingere a unei alianțe cu PSD. Avem vreo 40 de oameni, dar numărul este în creștere, pentru că tot mai multi liberali susțin o guvernare fără PSD. Orice liberal care ar susține o guvernare alături de PSD, este un trădător. Dacă facem asta ne trădăm alegătorii. Nu pot să stau la aceeași masa cu barosnul PSD de Vrancea, Marian Oprișan. Noi, cei care îl sprijinim pe Ludovic Orban, nu acceptăm așa ceva.

În ciuda acuzațiilor pe care le promoveaza unii dintre colegii din echipa Cîțu, Orban este președintele Camerei Deputaților și, în această calitate, el nu poate bloca dezbatarea unei moțiuni, fiindcă este încălcată Constituția. Ludovic Orban nu poate face asa ceva, cine îi cere să facă asta, îi cere să încalce statul de drept. Nu pot să cred că unii colegi pot ajunge acolo încât să ceară schimbarea lui Orban din fruntea Camerei Deputaților sau sa facă plangeri penale împotriva lui. Cred că sunt scenarii gândite de minți înfierbântate, care arată că au dus PNL într-o situație de criză și au aruncat guvernarea Romaniei în aer”, a declarat Ionel Dancă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă