Ionel Dancă, înainte de votarea în Congresul PNL: „Avem de ales între o soluție și o problemă”

1 lună in urmă 14

Ionel Dancă Ionel Dancă

Deputatul Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL și susținător al lui Ludovic Orban, a ajuns la rândul său la Romexpo. Acesta a declarat că liberalii au astăzi de ales pentru viitorul partidului, între o „soluție” și „o problemă”.

SÂMBĂTĂ, 25 SEPTEMBRIE 2021, 10:31

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

„Această competiție nu e despre cine va conduce PNL în următorii 4 ani, ci despre ceea ce trebuie să facă pentru a răspunde așteptărilor românilor.

De când s-a declanșat această competiție, întreaga guvernare a trecut în plan secund și românii se așteaptă să le oferim guvernarea pe care am promis-o. Majoritatea membrilor PNL, cred eu, că vor face alegerea pentru viitor, pentru a salva partidul și pentru buna guvernare promisă.

Nu e o competiție între doi candidați, ci îl avem pe Ludovic Orban, cel care a învățat PNL-ul la victorie, iar de cealată parte, au o candidatură care a provocat doar probleme PNL-ului și coaliției de guvernare, deci avem de ales între o soluție și o problemă”, a declarat Ionel Dancă.

Ziua DECISIVĂ în PNL: Ludovic Orban și Florin Cîțu, față în față - Cine va fi președintele partidului | Calcule exclusive

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă