Ionel Dancă a anunţat că începând de joi Programul Noua Casă este din nou activ pentru populaţie

3 săptămâni in urmă 1

Ionel DancăIonel Dancă

Deputatul PNL Ionel Dancă a anunţat că, începând de joi, Programul Noua Casă este din nou activ pentru populaţie după publicarea ordinului privind nivelul comisioanelor de risc administrate de FNGCIMM în Monitorul Oficial.

JOI, 25 MARTIE 2021, 18:49

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

„Începând de astăzi, Programul Noua Casă, este din nou activ pentru populație după publicarea Ordinului privind nivelul comisioanelor de risc administrate de FNGCIMM în Monitorul Oficial.

Anul trecut, Guvernul #PNL, condus de Ludovic Orban, a modificat programul Prima Casă prin majorarea plafonului de finanțare garantată de stat de la 70.000 Euro până la 140.000 Euro pentru achiziția de locuințe cu o suprafață mai mare, cu 3-4 camere, pentru familiile tinere cu mai mulți copii.

În 2020, au fost acordate aproape 13.600 de garanții în valoare de 1,6 miliarde lei pentru achiziția de locuințe. Guvernul actual continuă programul Noua Casă, conform Programului de guvernare PNL, cu un plafon de garanții de 1,5 miliarde de lei pentru un număr estimat de aproape 17.000 de beneficiari”, a transmis Ionel Dancă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă