Ion Țiriac, prezent în filmul despre viața unei mari vedete. Cine va interpreta rolul miliardarului român

1 lună in urmă 12

Bucurie imensă pentru fanii fostului tenismen! Ion Țiriac va fi prezent în filmul despre viața unei mari vedete. Cine va interpreta rolul afaceristului român în pelicula care este așteptată cu nerăbdare de admiratorii vedetei?

Viața unei legende va fi văzută pas cu pas într-un film. Ion Țiriac, prezent în peliculă

În data de 13 aprilie vor începe filmările pentru pelicula „The Player”, film biografic ce va prezenta pas cu pas viața lui Boris Becker. Bruno Alexander în vârstă de 22 de ani va fi cel care îl va interpreta pe însuși celebrul sportiv.

Ion Țiriac a fost managerul lui Boris, astfel că va fi și el prezent în proiect, rolul său fiind jucat de Misel Matisevic. Amintim că cei doi au colaborat preț de 9 ani, între anii 1984 și 1993.

Becker a câștigat primul din cele 6 turnee la Grand Slam la vârsta de doar 17 ani, iar în întreaga carieră s-a bucurat de 49 de titluri și de o bună perioadă în care a ținut strâns de titulatura de nr. 1 mondial.

De asemenea, tenismenul s-a impus în turneele de Grand Slam a Australian Open (1991, 1996), Wimbledon (1985, 1986, 1989) şi US Open (1989), dar din păcate nu a ajuns în nicio finală de Roland Garros.

„Boris Becker face parte din viața mea”

De-a lungul carierei de jucător, bărbatul a reușit să obțină 713 victorii, reprezentând astel un procentaj de 77% victorii din dățile în care a intrat pe teren. Protejatul lui Ion Țiriac a trecut prin clipe grele în anul 2017, perioadă în care a intrat în faliment personal din cauza unei datorii mari neplătite o perioadă lungă de timp.

„Boris Becker face parte din viața mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă”, spunea Ion Țiriac, potrivit publicației germane Focus, în 2018, după ce s-a aflat de datoria uriașă de 61 de milioane de euro pe care ar fi avut-o fostul jucător la momentul respectiv.

Cotidianul german Bild au susținut atunci că Boris nu ar fi ajuns într-o asemenea situație dacă ar fi continuat să stea sub aripa lui Țiriac. Cel din urmă ar fi trebuie să-și scoată la licitație trofeele și medaliile dobândite în toată cariera în speranța să-și achite datoria, dar nu a făcut asta.

„Suntem foarte apropiați și am un respect deosebit pentru familia lui. M-a învățat tot ce trebuia să știu despre acest sport și îi voi fi întotdeauna recunoscător!”, a spus Boris Becker în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate reporterului Digi Sport la Paris, Sebastian Perju.

The post Ion Țiriac, prezent în filmul despre viața unei mari vedete. Cine va interpreta rolul miliardarului român appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă