Ion Țiriac pregătește organizarea unui turneu ATP în România. “E o chestiune de locație” Care e situația Arenelor BNR

1 săptămână in urmă 19

  • Finala WTA Melbourne: Simona Halep - Veronika Kudermetova, duminică, 08:00, Digi Sport 2

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

România a rămas fără turneu ATP din 2017

În cadrul emisiunii Așii Tenisului, Cosmin Hodor, cel mai tânăr director de turneu din istoria ATP, a anunțat că infrastructura este marele impediment pentru organizarea unui turneu în România.

Între 1993 și 2016, în București a fost organizat un turneu ATP de categorie 250, la Arenele BNR.

"Sunt șanse mari ca domnul Țiriac să investească într-un turneu masculin la noi. Probabil se va întâmpla, e o chestiune de timp și de locație. Când vom avea locație, sunt sigur că domnul Țiriac va aduce un turneu, că va fi de 250 (de puncte) sau de 500. Dânsul a spus că își dorește ca România să aibă un turneu ATP și un trofeu care să-i poarte numele lui și al lui Ilie Năstase. Se va întâmpla asta.

E închis subiectul cu Arenele BNR. Nu mai corespunde cu nicio cerință internațională. Dacă vrei să fii la toate standardele pe care le găsești în circuit acum, nu mai corespunzi cu Arenele BNR. E cea mai frumoasă locație, e încărcată de istorie, are un farmec aparte. Nu mai facem turneu din 2016, suntem în același film. Și în același film vom fi și peste șapte ani, vă dau scris", a spus Cosmin Hodor, în cadrul emisiunii Așii Tenisului.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Din cauza problemelor de infrastructură de la Arenele BNR, competiția ATP 250 a fost mutată de la București la Budapesta, începând cu anul 2017. Din 2021, întrecerea este găzduită de Serbia, la Belgrad.

Etichete: romania , ion tiriac , tiriac , turneu , hodor

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă