Ion Țiriac pierde teren! Daniel Dines și lovitura de proporții prin care îl surclasează pe Țiriac

2 săptămâni in urmă 20

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021, 14:41 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 14:43

Ion Țiriac (82 de ani) are o concurență serioasă în topul celor mai bogați români. Fostul jucător de tenis pierde teren în fața lui Daniel Dines, cofondatorul UiPath, care a reușit o lovitură de proporții. 

Compania lui Dines, care la momentul actual e cel mai bogat român, a fost listată la bursa din New York, scrie Telekom Sport. Înființată într-un apartament din București, UiPath a devenit, în doar 15 ani, un adevărat gigant

 Libertatea

Daniel Dines. Sursă foto: Libertatea

Daniel Dines, peste Ion Țiriac

Daniel Dines (49 de ani), afacerist implicat în domeniul IT, cofondatorul firmei de software UiPath, este cel mai bogat român, conform Forbes. 

Dines deţine 20% din compania UiPath, care este evaluată la 7 miliarde de dolari. Forbes nu specifică însă şi la cât este estimată întreaga avere a lui Dines. Pe locul 2 se află frații Adrian şi Dragoş Pavăl, care dețin lanțul Dedeman și care au reușit să se claseze chiar și peste Ion Ţiriac.

 „Suie-te, mă, pe masă și bate cu piciorul! De ce nu vedeți că nenorociți viitorul?”

DECLARAȚII

Ion Țiriac nu-i iartă pe politicieni: „Suie-te, mă, pe masă și bate cu piciorul! De ce nu vedeți că nenorociți viitorul?”

1990e anul în care Țiriac a fondat banca botezată cu numele său, aceasta fiind prima cu capital integral privat înființată după Revoluție

Topul celor mai bogați români: Daniel Dines îl surclasează pe Ion Țiriac

Ion Țiriac, nume reprezentativ din lumea sportului românesc,  se află pe podiumul celor mai înstăriți români. Țiriac este depășit în ierarhie de Daniel Dines, cofondatorul firmei de software UiPath, și de Dragoș și Adrian Pavăl, frații care dețin compania Dedeman.

Averea fostului mare jucător de tenis, clădită în domeniile auto, imobiliar, sportiv și energetic, se situează în jurul valorii de 2 miliarde de euro, însă Daniel Dines ar avea acum o avere de 6,1 miliarde dolari!

Nu știu cum am făcut primul milion. Habar n-am. Eu am știut doar să fac banii, nu să-i număr ca Hagi Tudose. Am avut talent, dar am muncit mai mult decât Năstase sau decât alții, pentru că n-aveam talentul lor. Această muncă s-a răsfrânt și asupra celorlalte activități pe care le-am avut. Eu am fost bogat prima dată când am intrat în cârciumă și nu m-am uitat la preț. Un jucător de tenis la Wimbledon dacă pierde primul tur ia 50.000 de sterline. Salariul a trei secretare la Londra și a patru la București pe trei, patru ani! - Ion Țiriac, într-un dialog cu Ovidiu Ioanițoaia

VIDEO Ion Țiriac, scos din sărite: „Trebuia să avem miliardari! Aud treaba asta cu pensiile de 20 de ani”

Citește și alte știri despre Ion Țiriac:

EXCLUSIV Ion Țiriac, nemilos: „Afară cu totul! 50 de țări au făcut legea asta, noi am abolit-o”

EXCLUSIV Țara care l-a uimit pe Ion Țiriac: „Dacă vezi ce au făcut în sport, ți se face capul atâta!”

Playtech: Medicul Adrian Marinescu, anunț îngrijorător despre efectele adverse ale vaccinului AstraZeneca: 'Nu există o soluție'


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă