Ion Țiriac, frapat de investițiile a doi prieteni din lumea sportului: „Dacă vezi ce au făcut, rămâi cu capul atâta!”

1 lună in urmă 15

Ion Țiriac, patronul turneului de tenis de la Madrid, a fost impresionat de investițiile spectaculoase pe care Nasser Al-Khelaifi, șeicul lui PSG, și Tamin bin Hamad al-Thani, emirul Qatar-ului, le-au făcut în sport.

Ion Țiriac (81 de ani) este implicat trup și suflet în sport, deținând mai multe turnee de tenis în Europa! Dar rar i-a fost dat să vadă lui Țiriac investițiile pe care prietenii săi celebri le-au făcut într-o țară din Golf.

Sportul a devenit o prioritate națională în Qatar! Nasser Al-Khelaifi, șeful lui PSG și bunul prieten al lui Ion Țiriac, dar și Tamin bin Hamad al-Thani, fost jucător profesionist de tenis, s-au implicat în proiecte extraordinare pentru dezvoltarea sportului.

Ion Țiriac, frapat de investițiile pe care șeful lui PSG și emirul Qatarului le-au făcut în țara lor: „Dacă vezi ce au făcut în sport, rămâi cu capul atâta”

Ion Țiriac a fost uimit de investițiile prietenilor săi celebri în Qatar: „O națiune cum e Qatarul… Emirul, fost jucător de tenis în analele ATP-ului, a spus că sportul e prima sa prioritate! Adică fotbalul, tenisul și celelalte. În 15 ani, de la zero, a ajuns Qatarul să câștige Cupa Asiei. Dar dacă vezi ce au făcut în sport, rămâi cu capul atâta!”, a fost declarația lui Ion Țiriac pentru Gsp.ro. În timp ce laudă investițiile din alte țări, Ion Țiriac este profund dezamăgit de situația din România!

Pe fondul problemelor de la Federația Română de Tenis, fostul component al naționalei de Cupa Davis este hotărât să renunțe la șefia forului! ProSport a anunțat în exclusivitate! Ion Țiriac a luat această decizie după ce a analizat foarte bine perspectivele pe care le are forul pe care îl conducea într-un an deosebit de greu, olimpic. Contextul pandemiei care a lovit întreaga lume a determinat Guvernul să reducă bugetul MTS cu aproximativ 30 la sută, ceea ce, automat, se răsfrângea asupra fiecărei federații în parte.

The post Ion Țiriac, frapat de investițiile a doi prieteni din lumea sportului: „Dacă vezi ce au făcut, rămâi cu capul atâta!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă