Ion Țiriac dă lovitura de grație după ce Serena Williams a boicotat turneul românului! Anunț fabulos despre Federer, Nadal și Djokovic

2 săptămâni in urmă 30

Ion Țiriac (81 de ani) dă cea mai tare lovitură a anului, reușind să aducă din nou tripleta Roger Federer (39 de ani), Rafael Nadal (34 de ani) și Novak Djokovic (33 de ani) într-un turneu ATP! Titanii tenisului s-au înscris la Madrid Open, turneu patronat de român și programat în perioada 29 aprilie – 9 mai! 

Absența Serenei Williams (SUA, 39 de ani), campioana care a decis să boicoteze turneul de la Madrid, va trece neobservată în acest an! Asta pentru că turneul de categorie ATP/WTA 1.000 are o distribuție stelară în 2021, marii Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic anunțându-și prezența la Caja Magica!

Roger Federer (Elveția, 7 ATP), revenit în circuit după o absență îndelungată, va putea fi urmărit la lucru pe o suprafață pe care a evoluat tot mai rar, zgura! Regele acestei suprafețe, Rafael Nadal (Spania, 3 ATP), nu putea lipsi de la unul dintre turneele sale preferate, în timp ce Novak Djokovic (Serbia, 1 ATP) a decis să își apere titlul deși prezenta sa la Madrid era incertă.

Ion Țiriac, lovitura anului în tenis! Tripleta Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic va fi prezentă la turneul patronat de miliardarul român

Ion Țiriac mai dă o lovitură spectaculoasă, după ce miliardarul român a extins turneul de la Madrid la două săptămâni! Lista jucătorilor care s-au înscris la Madrid Open a fost dată publicități și îi bucură nu doar pe fanii lui Federer, Nadal și Djokovic, ci pe toți iubitorii sportului alb! Cei trei rivali vor concura în cadrul aceluiași turneu după mult timp în care fie pandemia, fie accidentările i-au împiedicat să o facă.

Proba feminină a turneului patronat de Ion Țiriac este, de asemenea, una puternică! Cu excepția Serenei Williams, toate jucătoarele din Top 40 WTA s-au înscris la Madrid! Serena nu a mai jucat din anul 2015 încoace la turneul deținut de Țiriac, aflându-se într-un „război” cu afaceristul român. Turneul de la Madrid nu s-a mai disputat anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus, campionii en-titre fiind Novak Djokovic la masculin, respectiv Kiki Bertens la feminin.

The post Ion Țiriac dă lovitura de grație după ce Serena Williams a boicotat turneul românului! Anunț fabulos despre Federer, Nadal și Djokovic appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă