Ion Țiriac, achiziție de aproape 3 milioane de euro! Ce super bolid și-a cumpărat afaceristul român | GALERIE FOTO

1 lună in urmă 37

Ion Țiriac (82 de ani) este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, iar afaceristul român a făcut o achiziție de aproape 3 milioane de euro.

Fostul jucător de tenis din România are o avere estimată de Forbes la 1,6 miliarde de dolari și nu se uită la bani atunci când vrea să se răsfețe.

Omul de afaceri în vârstă de 82 de ani a făcut o nouă achiziție spectaculoasă. Publicația Autobild, ediția de Spania, anunță că Ion Țiriac a plătit o avere pentru un hypercar.

Ion Țiriac, o nouă mașină de aproape 3 milioane de euro

Jurnaliștii spanioli susțin că Ion Țiriac a plătit 2,75 milioane de euro pentru un hypercar lansat de Mercedes. Miliardarul român a pus ochii pe modelul Mercedes-AMG ONE care poate fi văzut în premieră la Salonul Auto de la Munchen.

Ion Țiriac este cunoscut pentru pasiunea sa pentru mașini și a ales să își achiziționeze acest hypercar care va fi produs în doar 275 de bucăți, Deși Mercedes nu a publicat lista celor care au plătit deja 2,75 milioane de euro pentru a-și cumpăra acest bolid, câteva nume au scăpat în presă.

Pe lista lui Mercedes se află și Ion Țiriac, alături de magnatul imobiliar Manny  Khoshbin (50 de ani), Mark Whalberg (50 de ani), David Coulthard (50 de ani) sau Nico Rosberg (36 de ani).

Interiorul noului bolid cumpărat de Ion Țiriac. Sursă foto: mercedes-benz.ro

Ce mașină și-a cumpărat Ion Țiriac

Mercedes-AMG ONE, bolidul achiziționat de Ion Țiriac, este un hypercard hibrid, are un motor pe benzină de 1,6 litri care dezvoltă 680 de cai putere. Mai mult, noua achiziție a lui Ion Țiriac are 5 motoare electrice, două în față și două în spate, care duc puterea totală la 1.006 cai putere.

Bolidul a fost fabricat în doar 275 de bucăți, iar Lewis Hamilton, campionul mondial de Formula 1, a fost implicat în dezvoltarea acestul model pentru care nemții solicită 2,75 milioane de euro.

Sursă foto: mercedes-benz.ro

The post Ion Țiriac, achiziție de aproape 3 milioane de euro! Ce super bolid și-a cumpărat afaceristul român | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă