Ion Țiriac a intervenit DECISIV în scandalul de 50 de milioane de euro dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica: „Da, se rezolvă”

1 săptămână in urmă 12

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2021, 18:47 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 18:48

Ion Țiriac a intervenit în favorea prietenului său Ilie Năstase, cel care se află într-un conflict deschis cu fostul atacant al naționalei, Ciprian Marica. 

Ion Țiriac, fostul partener de dublu al lui Ilie Năstase, și-a trimis avocații pentru a susține cauza lui Ilie, informează as.ro.

Ion Țiriac l-a susținut pe Ilie Năstase să revină președinte al Bazei Voința

  • Ciprian Marica (36 de ani) este acuzat de Ilie Năstase (75), finul său, că l-a exclus din Fundația „Ilie Năstase”, cea care administrează Baza Voința din București.
  • Baza sportivă Voința din București, ridicată în 1956, a fost preluată de Ilie Năstase în 2012, după mai multe procese între fostul mare jucător de tenis, Clubul Voința și MTS.
  • Ulterior, la începutul 2021, în proiect s-a implicat și Ciprian Marica. Fostul internațional a contribuit la modernizare bazei, care are acum un teren sintetic de dimensiuni standard și trei de dimensiuni reduse. În același complex se mai află și cinci terenuri cu zgură, pentru tenis.
  • Terenul, aflat în zona Floreasca, lângă stația de metrou Aurel Vlaicu, are o suprafață de 63.000 mp și ar valora aproximativ 50 de milioane de euro.

Conform Prosport, soția lui Ilie Năstase va deveni vicepreședinte al Bazei, la fel ca Ciprian Marica, în timp ce fostul mare jucător de tenis va fi președinte. „Da, am speranțe că situația se va rezolva! Acum suntem cu avocații și nu vă pot da mai multe detalii, dar voi face declarații în zilele următoare”, a declarat Năstase conform sursei citate. 

Citește și: 

Ion Țiriac a răspuns la celebra întrebare: cum a făcut primul milion de euro

NY Times, poveste incredibilă cu Ion Țiriac » Cum și-a pierdut toți banii la ruletă: „Era o avere”

Playtech: Femeia cu care Petrică Mâțu Stoian voia să plece în VACANȚĂ. Tot ea rupe tăcerea despre Niculina Stoican


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă