Ion Țiriac a avut Covid-19, dar se consideră cel mai norocos: „La vârsta asta tânără…” Cum a luat virusul

4 săptămâni in urmă 12

Ion Țiriac a mărturisit că a fost infectat cu noul coronavirus, dar se consideră norocos! Cu toate că are aproape 82 de ani, virusul nu i-a provocat niciun simptom miliardarului român. 

Ion Țiriac, fost tenismen, actualmente om de afaceri și patron al turneului Madrid Open, a dezvăluit că a fost infectat cu noul coronavirus! Țiriac a făcut o formă ușoară a bolii, apoi a decis să se vaccineze.

Ion Țiriac a luat virusul în Statele Unite ale Americii, de la fiica sa. Ținând cont că nu a avut niciun simptom, miliardarul se declară cel mai norocos.

Ion Țiriac a mărturisit că a avut Covid-19! Cum a luat virusul și de ce se consideră cel mai norocos

„Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă”, a spus Ion Țiriac pentru Observator.

Țiriac a mai mărturisit că s-a vaccinat și că nu-i înțelege pe cei care nu vor s-o facă: „Eu l-am făcut pe cel pe care mi l-a dat, mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci dacă ai puțină minte în cap”, a adăugat Țiriac. De asemenea, Simona Halep (29 de ani), jucătoarea manageriată din umbră de Ion Țiriac, a avut și ea Covid-19, anul trecut, iar în luna martie 2021 s-a vaccinat cu Pfizer. Simona este una dintre puținele jucătoare care s-au vaccinat împotriva Covid-19 până acum.

The post Ion Țiriac a avut Covid-19, dar se consideră cel mai norocos: „La vârsta asta tânără…” Cum a luat virusul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă